Динаміка курсу платини на сьогодні в Ощадбанку Росії: графік і динаміка в рублях

  1. Поточний курс платини на сьогодні за даними Ощадбанку
  2. Що вигідніше злитки або металевий рахунок
  3. Динаміка курсу платини і волатильність курсу. Чи можна заробити на платині?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Щоб вигідно вкладати кошти в дорогоцінні метали, варто ознайомитися з динамікою курсу платини на сьогодні в Ощадбанку Росії. В цілому, покупка дорогоцінних металів для фізичних осіб завжди було вигідним інвестуванням власних заощаджень.

Дорогоцінні метали мають стабільну вартість, ніж та відрізняються від таких варіантів як покупка валюти або інвестиції в нафтовидобуток. Зберігання металів зручніше, ніж інші види накопичень. Звернувши увагу на графік зміни цін на метали, з упевненістю варто відзначити, що вартість за грам щорічно переглядається в більшу сторону, що додає популярності цій схемі збільшення своїх заощаджень. У даній статті буде розказано про порядок визначення вартості платини за 1 грам в Ощадбанку на сьогодні, хто цим займається і як регулюється це питання.

Поточний курс платини на сьогодні за даними Ощадбанку

Поточний курс платини на сьогодні за даними Ощадбанку

Щодня, вартість платини за грам визначається ЦБ РФ. Центробанк за основу приймає курс, який був визначений на лондонській біржі і передає інформацію далі комерційним банкам. У свою чергу, ці установи додають до суми витрати на транспортування металу і обслуговування клієнтів, в результаті чого виходить вартість для покупців.

1625

1822

Можна навести кілька особливостей покупки / продажу металу:

  • У ломбардах набувають лом Pt 950 проби. На підсумкову вартість впливає маса і якість дорогоцінного металу;
  • "Ювелирка", найчастіше, росіяни купують жіночі прикраси;
  • У СБ РФ ціна встановлюється по ОМС, з урахуванням котирувань ЦБ РФ;
  • При торгах за участю інших країн дорогоцінні метали одна потрійна унція (31,1 грам), пропонується і купується за долари.

Затребуваною продовжує залишатися проба 950, але в її складі є такі метали, як паладій і рутеній - до 5%.

Що вигідніше злитки або металевий рахунок

Що вигідніше злитки або металевий рахунок

В якості вигідного вкладення багато хто вибирає таку схему, як придбання дорогоцінних металів, зокрема, платини. Такий варіант інвестування дозволяє зберегти власні заощадження і навіть отримати прибуток. Чинний курс на вказаний метал, який сьогодні пропонує Сбербанк, вельми вигідний і дає можливість зберігати навіть дуже великі суми коштів.

Зручність полягає в тому, що платину можна придбати навіть у невеликих обсягах, а в майбутньому з легкістю продати метал, щоб повернути свої кошти. Існує два варіанти вкладення грошей у дорогоцінні метали:

  1. Відкриття знеособленого металевого рахунку;
  2. Придбання зливків.

Вибираючи між зазначеними варіантами, клієнту необхідно орієнтуватися на те, якою сумою він має в своєму розпорядженні для придбання металу. Якщо її досить, для покупки навіть невеликого злитка, то можна почати з цього, а в разі наявності невеликої суми, варто скористатися саме рахунком ОМС.

Динаміка курсу платини і волатильність курсу. Чи можна заробити на платині?

Чи можна заробити на платині

Незважаючи на високу вартість даного металу, фактично, він не вважається поширеним і особливо необхідним в промисловості або в ювелірній справі. Ціна на платину і волатильність курсу багато в чому залежить від стану ринкової економіки, а також, автомобільного ринку. Як приклад варто навести показники, коли в 2008 році вартість грама платини коливалася в межах 2000-2200 рублів, а в 2016 році ледве дотягувала до 800 рублів.

Показники останнім часом ростуть і курс відносно стабільний.

Чи можна заробити на платині?
Чи можна заробити на платині?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online