Хлопці в балаклавах зупинили електричку Дніпро - Балівка та розмалювали вагони графіті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 квітня група молодих людей в балаклавах зупинила приміський електропоїзд Дніпро Балівка, відкривши кінцевий кран гальмівної магістралі на хвостовому вагоні в хвостовому вагоні 1 квітня група молодих людей в балаклавах зупинила приміський електропоїзд Дніпро Балівка, відкривши кінцевий кран гальмівної магістралі на хвостовому вагоні в хвостовому вагоні. Про це повідомляє прес-служба Придніпровської залізниці.

Інцидент стався о 08:22 на зупиночній платформі перегону Кам'янське Балівка.

Молоді люди не дали помічнику машиніста відновити роботу гальмівної магістралі, поки не розмалювали графіті все 6 вагонів електропоїзда. Поїзд простояв на станції 22 хвилини. У підсумку в кінцевий пункт маршруту станція Балівка він прибув із запізненням на 19 хвилин.

Як повідомляють в прес-службі Придніпровської залізниці, про даний факт було повідомлено в правоохоронні органи.

Поїзд відсторонений від курсування, щоб перефарбувати вагони. За попередніми підрахунками, вартість робіт з використанням двокомпонентної фарби складе близько 200 тис. Грн.

Dnepr.com

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online