Малогабаритки в розстрочку в Харкові від РК Воробйови гори

  1. Своє житло більше не розкіш!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купити квартиру в новобудові єврокласу зі своєю котельні - давня нездійсненна мрія? Сьогодні Ваша мрія може нарешті стати реальністю, адже малогабаритки в ЖК «Воробйови Гори» в Харкові за супер ціною - 9980 $ за квартиру! Не встигли назбирати всю суму? Чи не турбуйтеся - у нас можна купити малогабаритку в розстрочку без переплат! Ми надаємо дуже вигідні умови - скоріше телефонуйте і дізнавайтеся детальну інформацію, адже кількість квартир обмежена!

У будівництві наших житлових кварталів ми керуємося європейськими стандартами. Наші житлові квартали дійсно високого європейського класу і це оцінили вже тисячі п'ятсот сорок п'ять щасливих сімей, який купили малогабаритку в ЖК «Воробйови гори»!

Наші незаперечні переваги:

  • Купити квартиру в новобудові єврокласу зі своєю котельні - давня нездійсненна мрія Будинки 100% новобудови, побудовані з українського цегли і утеплені двома шарами мінеральної вати. Ми гарантуємо, що Ваші зими будуть теплі!
  • Власна котельня! Регулюйте температуру малогабаритки як Вам завгодно, не залежно від опалювального сезону!
  • Житловий комплекс розташований в дуже хорошому районі міста Харкова: в 4-х хвилинах ходьби від метро «Академіка Павлова». Біля будинку річка і ліс, а також розважальний комплекс, магазини, супермаркет, банкомати, кафе і ресторани, школи, дитячі садки - все найважливіші об'єкти інфраструктури в крокової доступності!
  • Ми дбаємо про своїх мешканців, тому біля будинку є, велопарковка, дитячий майданчик, лавочки, освітлення, автомобільна парковка і цілодобова охорона території - все, щоб нашим мешканцям було безпечно, комфортно і затишно.
  • Раціональне планування - Ви можете розподілити простір Вашої квартири по своїй уяві і задумам.

Своє житло більше не розкіш!

Наша місія - зробити Харків європейським містом для життя не просто на словах Наша місія - зробити Харків європейським містом для життя не просто на словах! Ми створюємо прекрасні житлові умови і вирішили «квартирне питання» сотень власників квартир від ЖК «Воробйови гори» . Станьте і Ви власником своєї новенької квартирки в прекрасному районі Харкова: купуйте малогабаритку в розстрочку без посередників і переплат, на вигідних умовах!

Площа квартир від 19 квадратних метрів, всі вони вільного планування - реалізуйте свої дизайнерські витівки як Вам завгодно! Чи не хочете витрачати час і сили на ремонт? - Ви можете купити малогабаритку в розстрочку вже з дизайнерським євроремонтом! В такому випадку в Вашу задачу входить тільки вселятися і жити щасливо! Швидше телефонуйте до відділу продажів ЖК «Воробйови гори» за номерами: 096-016-17-17; 057-764-20-00, і записуйтеся на перегляд! - встигніть придбати житло на дуже вигідних умовах!

Популярні запити:

Малогабаритки в Харкові , гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , купити гостинку в Харкові зі своїм санвузлом ціна , дворівневі гостинки .

Купити квартиру в новобудові єврокласу зі своєю котельні - давня нездійсненна мрія?
Не встигли назбирати всю суму?
Чи не хочете витрачати час і сили на ремонт?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online