У столичних РАГСах прозвучить гімн Москви до Дня міста

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ТАСС / Зураб Джавахадзе

Для молодят до Дня міста 9 і 10 вересня палаци одруження виконають фрагмент гімну Москви. Напередодні святкування в столичних РАГСах планує одружитися понад 1,8 тисяч пар, про це m24.ru розповіли в прес-службі управління ЗАГС столиці.

"На День міста управління ЗАГС Москви, спільно з музикантами, вже третій рік проводить акцію" Гімн Москви до дня народження сім'ї ". Гімн виконають для молодят, які укладуть шлюб в п'ятницю і суботу", - повідомили в прес-службі.

Час, коли музиканти виконають гімн в кожному випадку буде індивідуально вибрано фахівцями, які займаються сценарієм церемонії. Планується, що напередодні святкування в Москві одружиться більше 1,8 пар.

[URLEXTERNAL = http: //www.m24.ru/special/dengoroda2016] Чим зайнятися в День міста [/ URLEXTERNAL]

Багато пар вважають за краще реєструвати свої стосунки саме в значимі і красиві дати. Наприклад, важлива дата для молодят - 8 липня - День родини, любові та вірності. Деякі жителі Підмосков'я також реєструють шлюб в новорічну ніч. Так, палац одруження в Барвисі 31 грудня 2015 вперше зареєстрував 13 пар.

ВДНХ же в зимовий час пропонує молодятам покататися на упряжці північних їздових собак хаскі або зустрітися з Дідом Морозом і Снігуронькою, а для гостей організовані незвичайні розваги. В якості додаткових послуг гості можуть пройти квест, намалювати "сімейний портрет" невидимими фарбами і влаштувати шоу малюнків на піску.

День столиці в цьому році буде відзначатися 10 і 11 вересня, на ці дні заплановано близько тисячі меропріятій.Основнимі майданчиками стануть Тверська вулиця, Червона площа, Манежна, Театральна, Пушкінська і Болотна площі, вулиця Арбат, парк Горького, "Сокольники", ВДНХ, "Царицино", "Коломенське", а також пішохідні зони Москви. Концерти, майстер-класи, екскурсії, кінопокази та інші розваги пройдуть по всьому місту.

Посилання по темі

сюжет: День міста - 2016

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online