У Борівському районі Калузької області затримали хабародавця

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

12 грудня, близько о пів на п'яту ранку, начальник відділення ДАІ ОМВД Росії по Боровському району Володимир Шипілов перевіряв несення служби співробітниками довіреного йому підрозділу 12 грудня, близько о пів на п'яту ранку, начальник відділення ДАІ ОМВД Росії по Боровському району Володимир Шипілов перевіряв несення служби співробітниками довіреного йому підрозділу. На вулиці 50 років Жовтня в місті Балабаново майор поліції зупинив для перевірки мікроавтобус «Мерседес».

При огляді салону було встановлено, що туди додані додаткові посадочні місця, наявність яких не передбачено конструктивними особливостями даної моделі. Зазначені дії є адміністративним правопорушенням, передбаченим статтею 12.5 КоАП РФ. При оформленні правопорушення в патрульному автомобілі водій мікроавтобуса, 32-річний громадянин Молдови запропонував поліцейському й составлять адміністративний протокол і спробував передати за це хабар в сумі 100 доларів США.

Хабародавець був затриманий на місці злочину. Його дії зафіксовані відеореєстратором, встановленим в службовому автомобілі, запис якого послужить доказом у кримінальній справі. Для майора поліції Шипілова цей випадок відмови від хабара вже не перший у службовій біографії. Тричі йому пропонували гроші і тричі хабародавці виявлялися за це під слідством. Наказом начальника УМВС Росії по Калузькій області Володимир Шипілов заохочений грошовою премією.
Андрій Потокін. Калузька область. РІА ВладТайм.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online