Генерал армії: "Не можна допустити ескалації насильства і людських жертв"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 березня 2014 року, 22:51 Переглядів: 1 березня 2014 року, 22:51 Переглядів:   Микола Маломуж

Микола Маломуж. Фото: telegraf.com.ua.

Микола Маломуж, генерал армії і колишній голова Служби зовнішньої розвідки, вважає, що зараз необхідно створювати умови для переговорів із залученням міжнародних посередників. Свою думку він висловив в ексклюзивному інтерв'ю інформаційній програмі "Події" на телеканалі "Україна" .

"Зараз від керівництва країни, від керівництва АР Крим , Залежить те, як побудувати взаємини між центром і Кримом. Найважливіша умова - вжити всіх заходів, навіть на міжнародному рівні для того, що б Росія відвела війська з Криму на місця дислокації, а також створити умови для переговорів за участю Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, представників влади та громадськості Криму, і, можливо, із залученням міжнародних посередників ", - сказав генерал.

На думку Миколи Маломужа, найправильніше в ситуації, що склалася - не допускати ескалації конфлікту.

"Військові надходять дуже правильно, не допускаючи ескалації і не провокуючи людські жертви. Зараз - це справа політиків, зона відповідальності дипломатів і міжнародних посередників. Саме цей формат повинен бути покладений на політиків, а військовим необхідно проявити витримку", - говорить він.

Екс-голова служби розвідки заявив, що в той час, коли він був на посаді - розроблялися сценарії реагування на всі ситуації.

"Ми розробляли всі сценарії. Тут дуже важливо, щоб развед.органи разом з політиками і державними діячами розробляли заходи на випередження. Дуже гострою проблемою, яка хвилює кримчан, донеччан повинні бути опрацьовані до того і вирішені в законодавчому полі і переговорному процесі", - упевнений Микола Маломуж.

Дивіться пряму трансляцію інформаційної програми "Події" на сайті http://sobytiya.tv/ua/sobytiya/ і в ефірі каналу " Україна ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Генерал армії:" Не можна допустити ескалації насильства і людських жертв "". інші Новини Криму дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online