Депутат показав, як "великий москвофіл" Льовочкін під час війни добудовує особняк в Конча-Заспі (фото, відео)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Льовочкін добудовує палац в Конча-Заспі / Скріншот

Про це в блозі на " українській правді "Повідомив народний депутат Ігор Луценко.

"А тим часом сім'я співвласника телеканалу" Інтер "і великого москвофіла Льовочкіна майже закінчила будувати своє гніздо в Конча-Заспі під Києвом. У жовтні 14-го року я опублікував зняте з повітря будівництво. Можете порівняти", - написав Луценко і виклав нове відео з будівництва.

Він зазначив, що опубліковане відео знято в травні 2016 року.

"На цьому відео видно той величезний прогрес, якого досягли Льовочкін. Стіни і дах готові, залишилося закінчити обробку і озеленити ділянку", - написав Луценко.

Було і стало. Тільки за 2 роки / Скріншот

Як відомо, ділянку, на якому будують палаци, оформлений на сестру Льовочкіна - Юлію Льовочкіну. Зробила це вона в 2014 році після євромайдан.

Ділянка має цільове призначення - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Острів з'єднується мостом з берегом, де розташований другий вже побудований особняк Юлії Льовочкіної, - на ділянках площею 0,42 га.

У вересні 2014 року Державна Сельхозінспекція на прохання прокуратури встановила, що передача земель і будівництво на ділянці під Києвом поблизу Обухова, оформленому у власність сестри екс-глави Адміністрації президента Юлії Льовочкіної - так званому "острові Льовочкіна" - відбувається всупереч законодавству.

Читайте також "Автомайдан" показав шикарні будинки київських суддів (фоторепортаж, відео)

Прокуратура Київської області взялася проводити перевірку законності забудови острова.

Згідно з даними реєстру, у виробництві Обухівського райсуду Київської області знаходиться справа про витребування у народного депутата Юлії Льовочкіної 3,24 га землі біля річки Козинка.

До початку розгляду справи представник Льовочкіної подав клопотання про призначення земельно-технічної експертизи, щоб встановити, чи стосується спірну ділянку до водного фонду і чи є вона островом.

Києво-Святошинська прокуратура таке клопотання заперечувала, тому що не затверджувала в позові, що ділянка є островом, а визначила його як такий, який знаходиться в прибережній зоні водного фонду.

Зате, як вважають в прокуратурі, така експертиза затягне розгляд справи і не дасть можливості суду зробити правильні висновки.

У липні 2016 року суд все-таки призначив експертизу острова Льовочкіної.

Зокрема, експертиза повинна з'ясувати, до якої категорії земель ставилися ділянки, коли виділялися первинним власникам рішеннями виконкому Козинської селищної ради з 1998 по 2014 рік, і відноситься сьогодні ділянку Льовочкіної до земель водного фонду.

Питання, чи є ділянка островом, експертиза не з'ясує, оскільки суд зазначив, що в Земельному кодексі немає такої категорії земель, як острів.

Як відомо, в травні Льовочкін завів в французькому пресі блог, в якому викладає в основному проросійський погляд на Мінські домовленості.

раніше журналісти показали маєтку Віктора Медведчука , Неоднозначного персонажа в українській політиці, учасника Тристоронньої контактної групи і кума президента РФ Володимира Путіна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online