Дизайн проект інтер'єру кухні

  1. Для замовлення послуг дизайну інтер'єру кухні заповніть контактну форму або зателефонуйте +38 (095) 807-71-66:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

дизайн кухні

Наші переваги

висока якість і найкоротші строки виконання проекту

Індивідуальний підхід до кожного клієнта

вибір декору та дизайнерських рішень відбувається з урахуванням бюджету замовника

різні по наповненню і вартості пакети дизайн-проектів задовольнять любі потреби клієнта

підбір декору, текстилю, оздоблювальних матеріалів, меблів і техніки входить у вартість проекту

велика база кращих постачальників оздоблювальних матеріалів, меблів, техніки і декору

Кухня це не просто робочий кут для приготування їжі, а й ідеальне місце щоб провести затишний вечеря в колі сім'ї або попити чай в компанії друзів. Про Вашу кухню не можна так сказати? Кухня асоціюється у Вас з горою брудного посуду, незручною меблями, нестачею місця, поганим освітленням, і старої побутовою технікою, але ніяк не з зручністю і гармонією? Тога варто подумати про радикальні зміни на кухні і змінити дизайн інтер'єру кухні. Як то кажуть: «Кращі вечірки закінчуються на кухні».

дизайн кухні   Наші переваги   висока якість і найкоротші строки виконання проекту   Індивідуальний підхід до кожного клієнта   вибір декору та дизайнерських рішень відбувається з урахуванням бюджету замовника   різні по наповненню і вартості пакети дизайн-проектів задовольнять любі потреби клієнта   підбір декору, текстилю, оздоблювальних матеріалів, меблів і техніки входить у вартість проекту   велика база кращих постачальників оздоблювальних матеріалів, меблів, техніки і декору   Кухня це не просто робочий кут для приготування їжі, а й ідеальне місце щоб провести затишний вечеря в колі сім'ї або попити чай в компанії друзів

Дизайн інтер'єру кухні

Дизайн проект інтер'єру кухні створюється суто індивідуально, з урахуванням ваших звичок, площі кухні, зберігаючи її функціональне призначення і стиль. Наша команда дизайнерів спланує інтер'єр маленької кухні і не дасть Вашому затишку загубитися за горою каструль. Ми допоможемо Вам створити кухню, в яку Ви закохаєтесь.

Якими б масштабами ви не мали, завжди знайдуться такі дизайнерські рішення, які навіть з найменшою кухні зроблять компактне робоче місце і затишний куточок для відпочинку. Вертикальне розташування кухонних меблів, при якому шафки для кухонного начиння і побутова техніка розташовуються знизу вгору (від підлоги до стелі) прекрасно вписується в дизайн маленької кухні. Але декор кухні, привносить родзинку в цю частину квартири, створює навіть не меблі, а якісні продукти харчування: різні лопатки, кухонні кисті, ножі, ополоники, контейнери зі спеціями, які теж потребують своєму законному місці на кухні, залишаючись завжди під рукою. Розташування навіть таких, здавалося б, незначних функціональних елементів створює єдину концепцію і загальний дизайн кухні. Адже на кухні все повинно працювати на Вас.

Оформлення кухні вимагає не тільки чіткого планування простору, але і вибору кольорової палітри. Інтер'єри кухонь часто оформляють однотонно, але не бійтеся додати контрастні кольори і текстури, а плиткові і дзеркальні елементи пожвавлять простір і дозволять нашим дизайнерам створити унікальний дизайн проект кухні. Монохромна або контрастна гама кольорів здатна перетворити самий пересічний вечерю в щось особливе.

Коли мова заходить про кухню, варто подумати не тільки про естетику, а й про зносостійких матеріалах, адже неякісні або просто непродумані (з точки зору матеріалу) кухонні робочі поверхні приходять в непридатність дуже швидко. Якісно оброблені дерев'яні покриття або пластикові, гранітні плити необхідно грамотно комбінувати в межах робочої площі і вписувати в загальний дизайн кухні в квартирі.

Завершеності інтер'єру кухні додасть її висвітлення. Інтер'єри кухні виглядали б неповним і в прямому сенсі «похмурим», що не включи ми світло. Але кухонне приміщення рідко потребує єдиному джерелі світла, адже робочий простір досить широке, а Вам важливо встежити за всіма процесами на кухні. Ми допоможемо правильно розташувати освітлювальні прилади.

Так само як страви, приготовані Вами, кухня повинна відображати Ваше «Я» і наші дизайнери допоможуть Вам переоцінити свої погляди на рутинний домашня праця.

Для замовлення послуг дизайну інтер'єру кухні заповніть контактну форму або зателефонуйте +38 (095) 807-71-66:

Залишилися питання?

Етапи роботи

  • 1

    Знайомство з приміщенням, виконання замірів, збір інформації по побажанням клієнтів

  • 2

    Ми надаємо кілька варіантів планувального рішення, вибираємо один найбільш вподобаний і відповідний замовнику

  • 3

    Визначаємося зі стилем, колірною палітрою інтер'єру

  • 4

    Переглядаємо каталоги, відвідуємо меблеві салони, визначаємося з основними елементами інтер'єру

  • 5

    Створюємо 3D візуалізацію інтер'єру з усіма деталями, при необхідності вносимо коригування

  • 6

    Після вибору остаточного варіанту виконання дизайну інтер'єру наші професіонали приступають до розробки необхідної для подальшого ремонту робочої документації

  • 7

    Під час реалізації проекту всі етапи контролюються і супроводжуються нашими кваліфікованими фахівцями, авторами проекту

Про Вашу кухню не можна так сказати?
Кухня асоціюється у Вас з горою брудного посуду, незручною меблями, нестачею місця, поганим освітленням, і старої побутовою технікою, але ніяк не з зручністю і гармонією?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online