Насоси підвищення тиску води в квартирі, будинку

  1. Типи насосів для підвищення тиску води
  2. Де купити повисітельний насос

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У вітчизняних системах водопостачання досить часта проблема - низький тиск води. Знос насосів в комунальному господарстві, зменшення з часом перетину трубопроводів, додаткове "навішування" споживачів по воді може кардинально змінити комфорт водоспоживання в квартирі, будинку не в кращу сторону. При низькому тиску не включається газова колонка, немає нормального напору для прийняття душу. Ситуація неприємна, але виправна. Купити насос підвищення тиску води - вирішення проблеми.

Типи насосів для підвищення тиску води

Щоб підвищити тиск питної води в будинку, квартирі можна застосовувати різні типи обладнання. Два найбільш поширених:

  • повисітельний насос
  • насосна станція

Замовити і купити насос можна в цьому розділі нашого сайту , Насосну станцію - тут . У нашій лінійці представлена ​​продукція брендів GRUNDFOS, WILO, SPERONI, PEDROLLO, HALM. Низькі ціни на насоси підвищення тиску води з нашого асортименту вас приємно здивують.

Розглянемо моделі GRUNDFOS UPA Розглянемо моделі GRUNDFOS UPA. Повисітельний насос UPA (GRUNDFOS) працює за принципом протоки. Змішувач відкрився - через пристрій пішов проток води - насос включився. Змішувач закрився - вимкнувся. Залежно від типу побутової повисітельний насос може підняти на виході тиск приблизно на 0,9-1,2 Бар, чого цілком достатньо для запуску газової колонки , Пральної або посудомийної машини, комфортного прийняття душу.

Такі насоси підвищення тиску води з "мокрим" ротором. Електричний двигун розділений зі статором за допомогою спеціальної металевої гільзи. Залежно від необхідної витрати, завдань повисітельний насос може встановлюватися як на вхідному трубопроводі, так і безпосередньо перед споживачем - водонагрівачем, змішувачем і т. П. Обмеження на вхідне тиск - не менше 0,2 Бар. Вироби GRUNDFOS UPA виготовляються з корпусом з чавуну або нержавіючої сталі.

переваги:

  • малошумні
  • установка безпосередньо на трубу
  • невелика вага, компактне виконання
  • робота в ручному та автоматичному режимі
  • мінімальне енергоспоживання
  • вбудований датчик протоки
  • температура рідини до 95 град. З

Де купити повисітельний насос

Купувати насос підвищення тиску води рекомендуємо у офіційних дилерів, в спеціалізованих фірмах з постачання обладнання для інженерних систем. З нашого асортименту ви можете легко купити потрібну насосне обладнання, щоб підвищити тиск води в будинку або квартирі. Перед покупкою доцільно проконсультуватися з нашим менеджером. Куплений товар відправляється в будь-яке місто України - Львів, Харків, Київ, Дніпро, Одесу, Кривий Ріг або будь-який інший, де є термінали транспортних компаній.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online