Звукова сигналізація з датчиком руху W-100

  1. Сигналізація-сирена «W-100»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будь-яка людина, що має власне житло, мріє про те, щоб його будинок був як у приказці «Мій будинок - моя фортеця». Для цього в будинках встановлюються сигналізації. Одні з популярних видів сигналізацій - попереджувальні. Вони призначені для відлякування «непроханих гостей». Крім цього такі сигналізації можуть поєднуватися з сигналізаціями, які передають інформацію про спрацювання системи на пульт охорони. Попереджувальні охоронні пристрої діляться на звукові, світлові та комбіновані.
при спрацьовуванні звукової сигналізації - включається звукова сирена, світлової сигналізації - включається сигнальний ліхтар. У разі комбінованої - спрацьовує і звукова, і світлова сигналізації.

Звукова сигналізація складається з декількох основних блоків: датчики, які фіксують рух або відкриття дверей; сама сирена; пристрою для включення або відключення сигналізації; система між цими пристроями.
Принцип дії такої охоронної системи полягає в тому, що встановлюються датчики в певних місцях приміщення. Кожен датчик відповідає за свою зону кімнати або двору. При виявленні руху датчик спрацьовує і автоматично включає сирену.
При виборі сирени необхідно звернути увагу на наступні параметри:

  • Гучність. Залежно від призначення випускаються сирени з діапазоном від декількох десятків до сотень децибел;
  • Місце розташування охоронної зони. Сигналізація-сирена випускається для охорони всередині або за межами приміщення. Системи, які встановлюються поза приміщенням, повинні стійко працювати в діапазоні температур набагато більшому, ніж в приміщенні. Крім цього вони повинні бути стійкі до атмосферних опадів, тобто корпус повинен бути герметичним і міцним. Так само для використання сирен всередині приміщення необхідно використовувати обладнання з меншою силою звуку.
  • Залежно від системи з'єднання елементів сигналізації поділяють пристрої провідні та безпровідні.
  • Залежно від типу джерела живлення розрізняють системи з автономним або зовнішнім джерелом.


Вимоги, що пред'являються до сигналів сирен наступні: Вимоги, що пред'являються до сигналів сирен наступні:

  • він повинен бути відмінним від інших звуків;
  • він повинен бути гучним, щоб його можна було почути на тлі інших звуків;
  • при спрацьовуванні сигналізації повинно бути відразу зрозуміло, що це саме сирена, а не просто якісь сторонні звуки.

Сигналізація-сирена «W-100»

Сигналізація-сирена W-100 має вигляд невеликої пластмасової коробочка, в якому розташований датчик руху і вбудована сирена. Крім цього за червоним віконцем, розташованому у верхній частині коробочки, розміщені датчики, світлодіод, який сигналізує про те, що сигналізація включена, сенсорні датчики для управління пристроєм за допомогою двох пультів. Вона може працювати як від 6В блоку живлення, так і 4-х акумуляторів або батарейок типу АА.
Для кріплення можна використовувати спеціальне шарнірне кріплення або її безпосередньо можна закріпити на стіну. Перевага установки сигналізації за допомогою шарнірного кріплення в тому, що можна легко виставити напрямок датчика руху або, при необхідності, легко його змінити.


При включенні з допомогою пульта сигналізація починає спрацьовувати через 15-20С. Це час дається для того, щоб людина покинула приміщення, що охороняється. На цей проміжок часу включається зелений світлодіод. По закінченні цього часу світлодіод гасне, що є сигналом до того, що сигналізація перейшла в режим охорони. При русі включається червоний світлодіод і сигналізація спрацьовує, подаючи звуковий сигнал силою 130 дБ. Однак перед включенням звукового сигналу дається проміжок часу в 5 секунд для того, щоб людина могла відключити сигналізацію за допомогою пульта.

Купити сигналізацію сирену зараз!

Купити сигналізацію сирену зараз

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online