Три британських міністра подали у відставку через Brexit

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Британський міністр з питань Brexit Домінік Рааб заявив, що покидає займану посаду, тому що не згоден з проектом угоди за умовами виходу Лондона з Євросоюзу, запропонованим прем'єром Сполученого Королівства Терезою Мей.

Британський міністр з питань Brexit Домінік Рааб заявив, що покидає займану посаду, тому що не згоден з проектом угоди за умовами виходу Лондона з Євросоюзу, запропонованим прем'єром Сполученого Королівства Терезою Мей

«Сьогодні я подав у відставку з поста міністра у справах Brexit. Я не можу з чистою совістю підтримати умови, пропоновані для нашої угоди з ЄС », - написав Рааб в Twitter .

У своїй заяві про відставку він пояснив, що не може підтримати угоду з двох причин. По-перше, через те, що «нoрматівний режим, запропонований для Севернoй Ірландії, являє абсолютним реальну загрозу для територіальної целoстності Велікoбрітаніі». По-друге, Рааб не хоче підтримувати необмежену за часом угода про режим backstop, що передбачає, що возмoжность Лондона для виходу з угоди будуть обмежені правом ветo ЄС.

Сьогодні також стало відомо, що британський уряд залишають ще два його члена: міністр у справах Північної Ірландії Шайлеш Вара і міністр праці і у справах пенсій Естер Маквей. Вони також не згодні з проектом угоди по Brexit.

Помітили помилку? Будь ласка, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Поставте йому оцінку.

Помітили помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online