Щелковский автовокзал закриють на реконструкцію в кінці квітня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ТАСС / Світлана Спіріна

Щелковский автовокзал буде закритий на реконструкцію 24 квітня, повідомляє офіційний портал мера і уряду Москви.

Маршрути в міста Росії і ближнього зарубіжжя на час робіт будуть переведені на інші автостанції.

Наприклад, автобуси, що прямують в Підмосков'ї, зупинятимуться під естакадою навпроти автовокзалу. Там облаштують перони та встановлять інформаційні таблички.

60 міжрегіональних і 20 міжнародних маршрутів на час реконструкції будуть переведені на інші вокзали і станції, зокрема на Південні Ворота.

На місці старого триповерхового будинку Щелковського автовокзалу побудують багатофункціональний комплекс з торговими та розважальними майданчиками.


Згідно дизайн-проекту, оновлена ​​будівля автовокзалу буде включати шість наземних і п'ять підземних поверхів. На першому поверсі розмістяться касовий зал, камери схову та довідкова. Торгові павільйони, де москвичі і гості столиці зможуть здійснювати покупки, перед тим як вирушити в дорогу, розмістяться на другому, третьому і четвертому поверхах. П'ятий відведуть під кінотеатр. Сучасний зал для глядачів буде розрахований на 500 осіб. Тут же для відвідувачів запрацює кафе.

На шостому поверсі організовують зали очікування з зручними кріслами, кафе, де пасажири зможуть перекусити перед дорогою, а також додаткові камери схову. Дизайн-проект передбачає установку чотирьох прозорих ліфтів, оснащених зручними поручнями для маломобільних громадян.

Тут також обладнають автостоянку на 955 машино-місць.

після реконструкції будівля Щелковського автовокзалу буде схоже на скляний корабель. Загальна площа оновленого приміщення складе 137 тисяч квадратних метрів. Автовокзал зможе прийняти до 15 тисяч пасажирів на добу, в годину пік - близько тисячі чоловік і в середньому близько 1615 рейсів.

Реконструкцію Щелковського автовокзалу планується завершити в IV кварталі 2019 року.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online