Багатофункціональний центр побудують на місці Щелковського автовокзалу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: stroinadzor.mos.ru

Багатофункціональний центр з автовокзалом почали будувати в складі ТПУ "Щелковский". Про це повідомляє прес-служба Мосгосстройнадзора.

МФЦ стане частиною транспортно-пересадочного вузла "Щелковский". Глава відомства Олег Антосенко зазначив, що фахівці приділяють особливу увагу безпеці унікальних і технічно складних об'єктів.

Сучасний багатофункціональний центр з'явиться на місці існуючого автовокзалу. Нова будівля збереже функції вокзалу, але його пропускні можливості збільшаться. Автовокзал зможе обслуговувати до 1615 рейсів на добу.

Будівля матиме п'ять підземних, шість наземних поверхів і один технічний. У МФЦ облаштують торговельні приміщення, в тому числі продуктовий супермаркет, кінотеатр з п'ятьма залами, фудкорт і приміщення для працівників. У підземних поверхах розмістяться приміщення інженерного обслуговування і автостоянка на 957 машино-місць.

після реконструкції будівлю автовокзалу буде схоже на скляний корабель. Реконструкцію вокзалу планується завершити в IV кварталі 2019 року.

сюжет: Що побудують в моєму районі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online