Арбітражний адвокат: арбітражний суд представництво

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наша практика надання допомоги у господарських спорах в арбітражних судах Москви становить вже понад 10-ти років. У кожному конкретному випадку при представленні інтересів наші арбітражні адвокати і арбітражні юристи при наданні допомоги пропонують індивідуальний підхід з урахуванням ситуації, з якою звернувся довіритель. Велика практика юристів і адвоката по арбітражним справах в поєднанні з професійними знаннями дає можливість індивідуально і об'єктивно оцінити перспективи і можливості в суді, підібрати точковий підхід з урахуванням конкретної ситуації довірителя і надати кваліфіковане представництво адвоката по спору в арбітражному суді на будь-який його стадії.
Позитивний досвід роботи у кримінальних справах дає додаткові переваги і можливості використовувати знання і тонкощі кримінального провадження в арбітражних спорах, що в цілому дозволить більш ефективно досягти поставлені перед адвокатом мети.
Наші адвокати та арбітражні юристи вже більше 10 років надають реальну допомогу в суперечках про невиконання зобов'язань, стягнення заборгованості юридичних осіб, визнання недійсності угод, про неспроможність (банкрутство), а також різних корпоративних спорах.
Наш досвід показує, що саме оперативна допомога арбітражного адвоката значно підвищує відсоток успішного вирішення в проблемній ситуації, спроби ж самостійних дій можуть значно ускладнити її дозвіл надалі.
Наші фахівці надають послуги арбітражного адвоката як разово, так і в комплексі з повним веденням арбітражного справи - в цьому випадку забезпечується максимальна можливість допомоги і підвищення шансів на успішний результат справи. Ми не можемо Вам гарантувати найнижчі ціни на послуги арбітражного адвоката, але ми з усією відповідальністю гарантуємо, що наші адвокати використовують всі можливості, щоб надати допомогу в конкретно вашому випадку, зроблять все сили для вирішення Вашої ситуації з точки зору закону.

ВИД ПОСЛУГИ Вартість ПЕРВИННА КОНСУЛЬТАЦІЯ АДВОКАТА безкоштовно КОНСУЛЬТАЦІЯ АРБІТРАЖНОГО АДВОКАТА ПО РІЗНИХ ПИТАНЬ від 5.000 руб. / Годину ПРЕДСТАВНИЦТВО В арбітражному СУДІ (невелика складність) 70.000 руб.
ПРЕДСТАВНИЦТВО В арбітражному СУДІ (середня складність) від 120.000 руб.
ПРЕДСТАВНИЦТВО В арбітражному СУДІ (особлива складність) від 200.000 руб.
Кримінально-ПРАВОВИЙ АУДИТ від 100.000 руб.
АБОНЕНТСЬКЕ СУПРОВІД АДВОКАТОМ від 30.000 руб. / Міс.

Увага! Проводимо попередній безкоштовний правовий аналіз адвокатом матеріалів арбітражної справи (Email для направлення матеріалів: [email protected] ).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online