адвокат

  1. АДВОКАТСЬКІ ПОСЛУГИ Подробиці Опубліковано 07.05.2013 2:46 Переглядів: 21933 В юридичних питаннях...
  2. Юридична допомога малозабезпеченим - Beratungshilfeschein

АДВОКАТСЬКІ ПОСЛУГИ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Подробиці Опубліковано 07.05.2013 2:46 Переглядів: 21933

В юридичних питаннях слід звертатися не стільки до здорового глузду, скільки до професійних адвокатів

Тому кваліфікований німецький адвокат Світлана Панковські вже більше 10 років пропонує співвітчизникам юридичні консультації та адвокатську допомогу російською мовою. В тому числі, С. Панковські веде прийом в «Російському центрі».

З 2009 року ми продуктивно співпрацюємо з

Anwaltskanzlei Herr Dr. Egbert Herr und Frau Svetlana Pankovski,

Їх адреса: Wilhelmstraße 7, 44649 Herne.

Російськомовний адвокат пані Панковські має 2 вищі юридичні освіти і є нашим основним партнером у вирішенні проблем російських пенсіонерів в Німеччині ( www.pankovski.de ).

Первинний контакт можливий за телефоном: 0209 - 88188.

Адвокат С. Панковські веде також прийом в «Російському Центрі» по четвергах з 14:00 до 17:00 (будь ласка уточніть попередньо по телефону, чи відбудеться прийом в цьому день).

На прийомі можна отримати консультацію адвоката та юридичну допомогу з наступних питань:

  • соціальне право
  • права переселенців
  • питання російської пенсії
  • сімейне право
  • житлове право
  • права споживачів
  • транспортне право
  • кримінальне право

В області соціального права особливий інтерес для співвітчизників представляє спеціалізація адвоката по такій специфічній проблемі, як залік російської пенсії при виплаті посібників місцевими відомствами - социаламта, пенсійними фондами, відомствами з праці. Юридичну допомогу по цій проблемі надає один з небагатьох в Німеччині, і єдиний в нашому регіоні фахівець в цій області пані С. Панковськая. Володіючи даною проблемою глибоко і професійно, вона протягом кількох років накопичила значний досвід успішного вирішення справ щодо захисту інтересів російських пенсіонерів. Вона також веде консультації з питань возз'єднання сімей переселенців в зв'язку з недавніми поправками в законодавстві.

У рішенні проблем автотранспортного права активну допомогу надає висококваліфікований експерт з оцінки збитків від аварій, який допоможе вам отримати оптимальну компенсацію за ушкодження. Є інформація по автомайстерням з російськомовним персоналом, високою якістю ремонту і помірними цінами, а також по страховим бюро, що пропонують найбільш вигідні умови автомобільного страхування.

порядок прийому

Адвокат пані С. Панковські веде прийом в «Російському центрі»
по четвергах з 14 до 17 год.

Попередній запис на прийом по телефону не проводиться. Запис ведеться в день прийому в порядку черги. Перед приходом на прийом рекомендується зателефонувати і уточнити, чи відбудеться в цей день прийом потрібного вам фахівця.

Телефони: 0209-88 2 88.

Консультації по телефону не виробляються. Необхідна особиста явка з усіма документами, які стосуються вашої справи.

Vollmacht für Tätigkeit der Anwaltin S.Pankovski (Deutsch)

Vollmacht für Tätigkeit der Anwaltin S.Pankovski (на двох мовах - німецький-російський)

Оплата послуг адвоката

Оплата послуг адвоката здійснюється відповідно до чинного законодавства.

http://kostenrechner.anwalt-suchservice.de/kostenrechner/anwalt/

Zusätzliche Information / Додаткова інформація:

https://www.gesetze-im-internet.de/brao/__44.html

https://anwaltverein.de/files/anwaltverein.de/downloads/praxis/Verguetungsrecht/Thiel-Beratungshilfe+PKH-VKH.PDF

Aдвокатская страховка

Ми неодноразово писали в «Слові й похоронну справу» про те, що багато страховки нашим співвітчизникам не потрібні. Довгострокові, дорогі Lebensversicherung і Unfallversicherung приносять страховим компаніям найбільші дивіденди, тому їх найчастіше нав'язують довірливим клієнтам. Пересічний споживач, вкладаючи в таку страховку поточні кошти, в кінці кінців при отриманні страхової суми, скоріше за все, нічого не виграє, хіба що заощадить цю суму державі. А значна частина внесків піде в дохід страховому агенту і його фірмі.

У той же час є добровільна, але необхідна страховка, яку наші співвітчизники нерідко нехтують.

Йдеться про юридичну страховці для власників автомобіля - Verkehrs-Rechtsschutz.

Адвокатські послуги в Німеччині - задоволення дороге. Добре, якщо вам вдасться уникнути зіткнення з законом, поліцією або, чого доброго, з автомобілем. А якщо ви опинилися не з власної вини постраждалим в дорожній пригоді? Або якщо аварійна ситуація спірна, і в ній є не тільки ваша вина? Без допомоги професійного адвоката відстояти свої права навряд чи вдасться. А звертатися до адвоката, навіть при повній впевненості в своїй правоті, не кожен зважиться, боячись витрат на гонорари юристу і на судові витрати, які загрожують при програші судового процесу. І навіть якщо ви виграєте процес, а ваш противник виявиться неплатоспроможним, все понесені вами витрати залишаться без компенсації.

Тому юридична страховка для автомобіліста (Verkehrs-Rechtsschutz) відноситься до категорії хоча і не обов'язкових, але вкрай необхідних страховок. Придбавши цю страховку, ви можете розраховувати на юридичну допомогу як власник автомобіля, а також як водій будь-який інший машини. Застрахованими також будуть вважатися: ваш автомобіль; ваші пасажири; особи, яким ви довірили вести вашу машину. Найтиповіші випадки, коли доводиться користуватися юридичною страховкою - питання відшкодування заподіяної вам або вашому автомобілю шкоди і суперечки про покарання за порушення правил дорожнього руху.

Юридична допомога малозабезпеченим - Beratungshilfeschein

При відсутності необхідної адвокатської страховки і низькому рівні доходу слід попередньо отримати в дільничному суді (Amtsgericht) за місцем проживання Beratungshilfeschein - тоді адвокатська допомога буде для відвідувача безкоштовною.

Витрати по юридичному захисті ваших прав будуть покриті з міського бюджету.

Щоб отримати Beratungsschein, потрібно взяти з собою паспорт, всі документи, що стосуються вашої справи, і документ, що підтверджує ваш дохід. Розраховувати на отримання Beratungsschein можуть не тільки отримувачі допомоги, а й громадяни з низьким рівнем доходу. У разі відмови у видачі Beratungsschein рекомендуємо вимагати оформлення цієї відмови в письмовому вигляді, із зазначенням підстав для відмови. Не слід погоджуватися на пропозиції працівників Amtsgericht отримати Beratungsschein за допомогою адвоката. Адвокат для цього повинен буде почати працювати з вашою справою, і якщо у видачі Beratungsschein йому буде відмовлено, всі витрати за вже виконану адвокатом роботу ви повинні будете покрити за свій рахунок.

Клопотати про видачу Beratungsschein можна при зверненні до адвоката по сімейних справах, соціальним і житлових проблем, суперечках з відомством з праці, при порушенні ваших прав як споживача. Але все ж слід знати, що навіть малозабезпеченим субсидування юридичної допомоги проводиться не у всіх випадках.

У більшості випадків не підлягають субсидування справи в сфері транспортного права - їх оплачує Verkehrs-Rechtsschutz, про яку сказано вище.

Ніяка страховка, і вже тим більше міська казна не оплачують адвокатських послуг і судових витрат при захисті обвинувачених в кримінальних справах - про величину цих витрат і способах оплати слід консультуватися з адвокатом в індивідуальному порядку.

Документи необхідні для отримання "Beratungsschein für Rechtsanwalt"

Antrag auf Beratungshilfe / Заява на допомогу в консультації адвоката

Antrag auf Prozesskostenhilfe / Заява на допомогу в судовому діловодстві

Ю. Левін

На головну

А якщо ви опинилися не з власної вини постраждалим в дорожній пригоді?
Або якщо аварійна ситуація спірна, і в ній є не тільки ваша вина?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online