Число постраждалих при вибухах на станції метро «Луб'янка» в Москві зросла до 62 осіб. ФОТО / vlasti.net

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Два вибухи прогриміли в понеділок в московському метро в «годину пік» з інтервалом приблизно в півгодини - на станціях «Луб'янка» і «Парк культури» (радіальна). За останніми даними СКП, загинули 35 осіб і 33 сел

МОСКВА, 29 березня - РІА Новини. Підірваний в понеділок вранці на станції «Луб'янка» московського метро поїзд - це «Червона стріла», повідомив РІА Новини співробітник прес-служби Московського метрополітену.

Два вибухи прогриміли в понеділок в московському метро в «годину пік» з інтервалом приблизно в півгодини - на станціях «Луб'янка» і «Парк культури» (радіальна).

За останніми даними СКП, загинули 35 осіб і 33 постраждали За останніми даними СКП, загинули 35 осіб і 33 постраждали. Правоохоронні органи вважають, що обидва вибухи є ретельно спланованою терористичною атакою.

«Поїзд, який підірвали на" Луб'янці ", був" Червоної стрілою ", - сказав співробітник прес-служби метрополітену.

У московському метро ходять кілька тематичних складів, які оформлені спеціальним чином, серед них поїзда "Акварель", "Курська дуга", "Червона стріла", "Читаюча Москва" та інші. "Червона стріла" - тезка відомого поїзда, що курсує між Москвою і Петербургом.

Для родичів жертв і постраждалих під час вибухів у московському метро відкриті гарячі лінії: 8-495-622-14-30 та 8-495-624-34-40.

МОСКВА, 29 березня - РІА Новини МОСКВА, 29 березня - РІА Новини. Тридцять чоловік з понад 60 постраждалих в результаті двох вибухів в столичному метрополітені знаходяться у важкому стані, повідомив журналістам перший заступник мера Москви Петро Бірюков.

Загинули 35 осіб . За даними мерії, 61 пасажир постраждав. За інформацією Міністерства охорони здоров'я, поранені 62 людини.

"За останніми даними, в результаті вибуху на станції метро" Луб'янка "загинули 23 людини, на станції" Парк культури "- 12 осіб. В цілому постраждала 61 людина . З них 30 знаходяться у важкому стані ", - сказав Бірюков.

Він також повідомив, що, за попередніми даними, вибухові пристрої привели в дію смертники.

"Попередня версія - що хтось увійшов у вагон і підірвав себе", - сказав Бірюков.

За його даними, вибух на станції "Луб'янка" стався в 7.52 мск, на "Парку культури" - 8.36 мск.

"Обидва вибухи схожі за потужністю і способу приведення в дію", - додав він.

Бірюков повідомив, що в столиці вжито додаткових заходів безпеки з метою недопущення повторення терактів.

Теги: Події, Світ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online