Через вибух на Сонці величезна маса енергії мчить на Землю: як це відіб'ється на людях

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

08 вересня 2017, п'ятниця, 9:56 324

2017-09-08T09: 56: 00 + 03: 00 Космос 2019-06-15T05: 23: 44 + 03: 00

Українські Новини

Українські Новини Через вибух на Сонці величезна маса енергії мчить на Землю: як це відіб'ється на людях Українські Новини Через вибух на Сонці величезна маса енергії мчить на Землю: як це відіб'ється на людях

Вибух на Сонці відбитися на людях. Фото: tsn.ua

Кількість енергії, яка вирвалася з Сонця, дуже складно порахувати, але для порівняння можна уявити всю електроенергію, яку людство буде виробляти понад 500 років - за умови, що воно нічого не буде витрачати. Або, наприклад, кілька мільйонів атомних бомб - і всі ці заряджені частинки і згустки плазми летять до Землі. "У Землі є власне магнітне поле. Коли це магнітне поле, викинуте в корональної маси, взаємодіє з магнітним полем Землі, спостерігаються геомагнітні бурі", - пояснює завідувач відділом фізики Сонця НАН України Наталія Щукіна.

Перш за все, це є ризиком для електроніки - точність навігації може давати збої. Крім того, можливо і вплив на самопочуття, тому лікарі радять особливо чутливим до космічних явищ людям більше гуляти на свіжому повітрі, добре висипатися, пити достатньо води, не ризикувати з новою їжею, відмовитися від алкоголю і тютюну, зменшити кількість чаю, кави і різних стимуляторів, а також позитивно мислити, так як сила думки в такі дні могутніше. Співак Анатолій Матвійчук зауважив, що в ці періоди у кого-то посилюється агресія, а творчі люди відчувають натхнення. "Маса якихось пропозицій про концерти, творчих зустрічах і так далі. Це при тому, що два тижні або три тижні телефон мовчав взагалі. Якщо відбувається спалах на Сонці, спалах повинна відбуватися і в нашій творчого життя, нашій свідомості", - переконаний він.

Нагадаємо, 6 вересня, близько 15:02 вчені зафіксували найбільшу за останні 12 років спалах на Сонці.

1 вересня величезний астероїд Флоренс пролетів в 7 млн ​​км від Землі , Повідомило NASA, запевнивши, що підстав для занепокоєння немає і не буде щонайменше до 2500 року.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online