Моє хобі - вишивка і в'язання. »Blog Archive Вишивка хрестом. Триптих Кульбаби. Схема вишивки.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Обкладинка набору

Обкладинка набору

Чорна канва Аїда 16. Приблизний розмір канви на одну квітку 30х30 см. Квітів 28, нитки Китай.

Перший кульбаба готовий!

Ось і перший результат. На жаль, на фотографії він мені подобається набагато більше! Як на мене, трохи вийшло замілко. Напевно треба було все ж довіритися китайському виробникові і вибрати розмір канви побільше. На самому наборі згадувалася 14 і 11 канва, але мені здалося, що результат буде завеликий. У мене на 16-ій канві розмір самого квітки вийшов приблизно 16х16 см. З огляду на, що цих квіток буде три, плюс ще розмір рам, та й розмір стіни у мене не великий, ніби все непогано, але душа просить розміру побільше. Якимось квітка стисненим вийшов. Звичайно я ще той майстер вишивки, і у більш досвідченої вишивальниці він виглядав би набагато краще.

Заодно хочеться поміняти нитки на DMC. Китайські нитки в цілому поводилися добре, але в процесі трохи разлохматіть. Вишивка тепер нагадує роботу шерстю. Дуже не сподобалося, що чомусь у різних кольорів вийшла різна товщина нитки. Як не старалася, але красиво укласти так і не вдалося. Хоча на фотографії стежки виглядають дуже акуратно. Хочу уточнити, що у мене були нитки не з набору, а якийсь китайський аналог DMC без назви.

Але процесом все одно задоволена. Отримала масу уроків на майбутнє. Дуже обережно тепер ставлюся до маркерів. Свій білий маркер для чорної канви ледве відіпрала, добре хоч робила їм розмітку вже в самому кінці. Тепер не лінуюся обробляти краю канви. Поки відпирати маркер, канва добряче попсувати. Стала схожа на серветку на уроках праці в молодших класах.

Ну і найбільший плюс всього цього процесу - освоїла перенабор схеми в програмі Pattern Maker. Графічна схема була на стільки погано читається і такий розкид одинаків, що довелося самій перенабирати схему і освоювати вишивку з монітора.

Другі два кульбаби буду дошивати нескоро. Хочу вже доробити свої інші довгобуди. Заодно сподіваюся побачити цей триптих, зшита в іншому розмірі. Можливо, тоді буде простіше вирішити переробляти або залишити як є.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online