Первинний ринок житла Одеси: як купити квартиру в новобудові?

  1. На що звертати увагу при виборі новобудови?
  2. Найпопулярніші новобудови Одеси

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви плануєте купити квартиру на первинному ринку Одеси, то з вибором відповідного варіанту проблем у вас не виникне. На сайті нерухомості Krysha.ua, новобудови в Одесі представлені у великій кількості. Це означає, що кожен підбере житло, відповідне за якістю, і за ціною.

Одеса - одне з міст України, будівництво нових будинків в яких не тільки не зупиняється, а й нарощує свої темпи. Згідно з даними порталу Krysha.ua , Число добудованих будинків і тих, які знаходяться на стадії будівництва, досягає майже ста. А це означає, що пропозиція квартир в новобудовах Одеси досить для вибору потрібного варіанта.

На що звертати увагу при виборі новобудови?

Вибір квартири на первинному ринку нерухомості відрізняється від вибору вторинного житла. Тому перед покупкою важливо все зважити і гарненько обміркувати найрізноманітніші моменти.

  • В першу чергу, потрібно вирішити, для чого вам потрібна квартира. Від відповіді на це питання будуть залежати і основні характеристики вашого нового житла. Наприклад, молодій сім'ї з дітьми необхідно просторе житло в місці з добре розвиненою інфраструктурою. Важливо, щоб близько перебували садок і школа, а двір був укомплектований дитячим майданчиком. Для активних людей не зайвим буде наявність поруч спортзалу. Пенсіонерам слід звернути увагу на тихі спокійні райони.
  • Заздалегідь вирішите, якою має бути планування вашої квартири. Чи потрібен вам балкон? Чи влаштовує вас розмір кухні і кімнат? Зверніть увагу на той факт, що в будинках вище 10 поверхів немає газу, а тому готувати ви в такому випадку будете тільки на електричній плиті.
  • Один із способів заощадити на покупці квартири полягає в тому, щоб інвестувати в нерухомість ще на етапі будівництва будинку. Але в такому випадку вам доведеться чекати, поки будинок буде введений в експлуатацію. Крім того, такий підхід пов'язаний і з деякими ризиками.
  • Зверніть увагу на те, що багато забудовників пропонують інвесторам розстрочку на досить вигідних умовах. Можливо, завдяки їй ви дозволите собі житло більшого розміру або з більш цікавими характеристиками.
  • В обов'язковому порядку перевірте надійність того забудовника, з яким ви плануєте мати справу. Дізнайтеся все про інших його проектах, ознайомтеся з стосується будівництва документацією.


Найпопулярніші новобудови Одеси

Вибір нових будинків в цьому курортному місті досить великий. Проте, до найбільш популярним варіантів відносяться такі:

  • ЖК "Янтарний". Цей новин складається з 11 будинків, в яких розташовуються одно-, дво- і трикімнатні квартири загальною метражем від 42 до 87 метрів квадратних. Вартість одного метра тут становить 13 тисяч грн.
  • ЖК «Лазурний». У цьому житловому комплексі квадратний метр нерухомості обійдеться в середньому в 13,5 тисяч. Новобудова є акуратний будинок на 5 поверхів, розташований в Суворовському районі Одеси.
  • ЖК «Романовський». Особливість цього житлового комплексу полягає в наявності на його території великої зеленої зони. Розташовується ЖК в зручному районі з добре розвиненою інфраструктурою. Вартість квадратного метра тут становить 14,1 млн грн.


Таким чином, первинний ринок житла в Одесі представлений великою кількістю різних пропозицій. Вам же залишається тільки вибрати найбільш підходящий конкретно вам варіант. І тепер уже ви знаєте, на що саме звертати свою увагу.


Ключові слова: Первинний ринок житла Одеси, купити квартиру в новобудові, ЖК Бурштиновий, жк Романовський, жк блакитний, планування квартири, як вибрати квартиру, будівництво будинку, купити квартиру одеса, квартира в новому будинку, ціна

На що звертати увагу при виборі новобудови?
На що звертати увагу при виборі новобудови?
Чи потрібен вам балкон?
Чи влаштовує вас розмір кухні і кімнат?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online