Первинний або вторинний житловий фонд: складності вибору - Ділові новини АН BFS

  1. Первинний ринок нерухомості.
  2. Вторинний житловий фонд.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Практично всіх громадян, які налаштовані на придбання довгоочікуваної квартири, мучить одне досить поширене питання: що краще новобудова або вторинний ринок житла

Практично всіх громадян, які налаштовані на придбання довгоочікуваної квартири, мучить одне досить поширене питання: що краще новобудова або вторинний ринок житла? Але для того, щоб остаточно прийняти рішення необхідно розуміти, за якими критеріями відрізняються ці напрямки. Без базових знань неможливо гарантувати достовірність вибору. До того ж з огляду на, що квартира купується один раз, то доцільніше до вирішення квартирного питання підійти більш обдумано і виважено з усією відповідальністю.

Первинний ринок нерухомості.

Квартири від забудовника, звичайно, характеризуються поліпшеною переплануванням, вільною площею. А також враховуючи, що, як правило, будівництво нових мікрорайонів проводиться на основі сучасних технологій і матеріалів, такі будинки мають низький коефіцієнт теплопровідності, високими звукоізоляційними властивостями, особливо якщо планується зводити будинки з пінобетону. Крім цього, монолітні будинки практично не дають усадки, тому до ремонту можна приступати відразу після заселення.

Первинний ринок, безумовно, радує своїми прийнятними цінами, але кожен учасник, перш ніж активно брати участь в пайовому будівництві і укладати договір повинен уважніше поставитися до процесу вибору будівельної компанії. Для того щоб захистити свої інтереси, необхідно на початковому етапі перевірити історію девелопера (забудовника), вивчити договір. Бо якщо пропонується вступити в кооператив, то необхідно розуміти, що подібне придбання ризиковано, оскільки житлово-будівельні кооперативні співтовариства не завжди пропонують цілком істотну схему продажів і в основному така співпраця крім розчарувань нічого не принесе.

Якщо все-таки вибір визначений і покупець вирішив, наприклад, придбати житло в новобудові Одеси, то намагайтеся вибирати серед тих компаній (забудовників, девелоперів), які співпрацюють лише на підставі договору про пайове будівництво, оскільки це найбільш прозора і захищена схема покупки.

Вторинний житловий фонд.

вторинний ринок нерухомості характеризується різноманітністю вибору і розумними цінами. У цьому сегменті кожен покупець зможе підібрати відповідний варіант виходячи з особистих уявлень, бажань або переваг. Як правило, в новобудовах об'єкти нерухомості здаються в експлуатацію, мають поверхневу обробку, на відміну від вторинного житлового фонду, в якому при необхідності завжди можна знайти квартиру з капітальним ремонтом.

З огляду на, розвинену інфраструктуру і доступність, цей сегмент для переважної більшості залишається ближче, оскільки всі ми працюємо, і практично у всіх є діти, які відвідують дошкільні установи або загальноосвітню школу. І, мабуть, це є єдиним стимулятором, який впливає на вибір більшості громадян. Новобудови, в основному розташовуються в важкодоступних місцях мегаполісу, і це істотно впливає на вибір.

матеріал підготовлений АН BFS

Додайте джерело АН BFS в обране Google Новини . Що далі? Буде цікавіше!

Практично всіх громадян, які налаштовані на придбання довгоочікуваної квартири, мучить одне досить поширене питання: що краще новобудова або вторинний ринок житла?
Що далі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online