Купити квартиру в Одесі в розстрочку від господаря

  1. Труднощі при покупці власного житла
  2. Що означає придбати квартиру в розстрочку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ⓅПріобресті квартиру відразу, виплативши всю її вартість, можуть собі дозволити далеко не всі. Особливо це стосується молодих сімей, які ще не встигли накопичити потрібну кількість коштів. Можна вийти з цього становища і купити квартиру в Одесі в розстрочку від господаря (компанії-забудовника).

Можна вийти з цього становища і купити квартиру в Одесі в розстрочку від господаря (компанії-забудовника)

Труднощі при покупці власного житла

У реальному економічному дійсності багато людей не можуть дозволити собі купити квартиру без позики коштів. Ситуацію погіршує відчутне зростання цін і зниження реальних доходів громадян.

Будівельні компанії теж знаходяться в складній ситуації, адже вільних грошей на будівництво у них недостатньо, тому кредит або розстрочка є частковим вирішенням проблем обох сторін.

Будівельним компаніям вигідно продавати квартири до того, як вони будуть побудовані і здані в експлуатацію, адже гроші вони отримають відразу. Недобросовісні компанії користуються цим і привласнюють гроші покупця собі. З іншого боку, недобудоване житло має значно меншу вартість за квадратний метр, що приваблює покупців.

Деякі люди вважають за краще купити житлову нерухомість , У якій раніше вже були господарі, тобто на вторинному ринку житла. У цьому випадку виключається ризик втрати грошей або часу у випадку з довгобудом. Такий вихід підходить не всім з об'єктивних причин:

  • Потрібно виплатити відразу всю вартість квартири.

  • У житлоплощі може бути не сучасне планування та внутрішнє оздоблення.

  • На дворової території, облаштованій за застарілими стандартами, будуть вузькі проїзди. Найчастіше спостерігається відсутність місць під парковку особистого автомобіля і зон для відпочинку.

З цих причин багато людей прагнуть придбати нову нерухомість у компаній-забудовників.

На жаль, немає повної гарантії від ризику банкрутства недобросовісного забудовника і заморожування коштів. Повністю виключити ризики по втраті грошей і часу можна лише з надійною будівельною компанією.

Купити квартиру без ризику допоможе будівельна компанія «Будова». Квартири від СК «БУДОВА» мають сучасне планування. Інноваційні енергозберігаючі технології, застосовувані компанією при будівництві, гарантують високу якість життя і зменшення витрат на комунальні платежі.

Що означає придбати квартиру в розстрочку

Взяти кредит на будівництво житла в даний час складно, адже банки вимагають збору великої кількості документів і надання гарантій платоспроможності покупця. Великою проблемою є необхідність знайти поручителів. Тому виходом із ситуації може стати розстрочка.

Купівля в розстрочку - придбання житлоплощі за рахунок позикових коштів. Договір розстрочки полягає з будівельною компанією. Вартість нерухомості при цьому вноситься частинами з встановленим забудовником періодом за кілька років або місяців. При розстрочці існує початковий внесок. Сума виплат позикових коштів розраховується щодо річної процентної ставки. Відсоткова ставка тим вище, чим довше період розстрочки.

Переваги покупки житлоплощі в розстрочку:

  1. Мінімальний пакет документів.

  2. Можливість отримання розстрочки без поручителів.

  3. Відсоткова ставка нижче, ніж при кредитуванні.

Недоліки покупки житлоплощі в розстрочку:

  1. Термін розстрочки набагато коротше, ніж терміни кредитування - всього 1-3 м

  2. Житлоплощу переходить у власність покупця після повної оплати її вартості.

  3. Існує ймовірність вплутатися в довгобуд.

Купити квартиру в зданому будинку і уникнути всіх ризиків допоможе надійний будівельний партнер. Звернувшись в СК «БУДОВА» можна отримати розстрочку на вигідних умовах. Не відкладайте дзвінок, виберіть собі квартиру і з'ясуйте всі умови по позиці відсутніх коштів вже сьогодні!

* Коментар: редакція не несе відповідальності за зміст і думки, викладені в статтях зі знаком Ⓟ.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online