Де купити дешево в Києві квартиру?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато збирали кошти на покупку свого власного житла. Купити житло в столиці ще недавно було не всім по кишені. Ціни були досить високими, так як економічна ситуація в країні була стабільною, курс гривні по відношенню до долара був нижче в три рази, а попит на квартири був постійним. Попитом користувалися квартири всіх класів: однокімнатні, двокімнатні, з ремонтом, без ремонту, економ, люкс, в новобудовах і на вторинному ринку житла.

Сьогодні, у більшості громадян, з'явилася можливість придбати квартиру в Києві за невеликі гроші! Економічна нестабільність, війна, девальвація гривні, зубожіння населення та інші негативні фактори призвели до того, що ціни «просіли» більш ніж втричі.

Попитом в основному стали користуватися квартири вторинного ринку, невеликих площ, які знаходяться на околиці міста. Дешевим житлом стали кімнати в комунальних квартирах і гуртожитках. Таке житло можна придбати від 9000 $.

Ось наприклад продається кімната в гуртожитку, в якій проведено ремонтні роботи косметичного характеру. Кімната розташована недалеко від станції метро «Святошин».

Ось ще одна кімната, але вже в комунальній квартирі, з косметичним ремонтом, розташована поруч зі станцією метро «Чернігівська», на вулиці Космічна. Продають цей об'єкт нерухомості за 10 000 $.

Однокімнатну квартиру «гостинку», в будинку готельного типу, можна придбати за 18 000 $. Ця квартира характеризується невеликою площею, але має свій особистий санвузол, кухню і окрему кімнату. Тобто це повноцінна квартира, але невеликої площі.

Однокімнатну квартиру можна купити за 20 000 - 22 000 $. За двадцять тисяч доларів можна купити квартиру на вулиці Макаренка, ДВРЗ. Квартира вимагає проведення ремонтних робіт, але ці витрати компенсуються загальною площею квартири в 32 кв.м. Мікрорайон ДВРЗ має досить непогане транспортне сполучення і постійно розвивається: забудовується новими будинками, що позитивно впливає на престижність цього мікрорайону.

На Борщагівці, Святошинського району, можна придбати однокімнатну квартиру з ремонтом. Квартира знаходиться на вулиці з досить високим рівнем розвитку інженерної та соціальної інфраструктури. А вартість такої привабливої ​​пропозиції становить 22 400 $!

Ми бачимо, що 1 кв.м такого житла становить орієнтовно 600 $, так як ще в 2012 році вартість одного квадратного метра такої нерухомості становила не менше 2000 $.

Як буде змінюватися ситуація на ринку нерухомості в 2017 році поки невідомо. Буде подорожчання цін на нерухомість в Києві, або ціна ще більше знизиться, все залежить від економічної ситуації в країні.

Для тих хто вже вибрав собі квартиру і хоче дізнатися її точну ринкову вартість, радимо прочитати статтю « Як визначити ринкову вартість квартири ».

Інформація про пропозиції з продажу житлової нерухомості була взята з сайту «Столична нерухомість».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online