Олексій Воробйов: Нашу любов з Акиньшиной зруйнувало «Євробачення»!


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оксана зібрала речі і з'їхала з московської квартири співака

Олексій ВОРОБЙОВ відверто розповів про причини розриву з Оксаною Акіньшина. Ще до поїздки на «Євробачення» у них була повна ідилія, проте, буквально через кілька днів артист забув про подругу. Акіньшина образилася, що бойфренд не взяв її з собою і навіть не подзвонив, коли зустрінуться у півфіналі.

- Нашу любов зруйнувало «Євробачення»! Ми посварилися, Оксана зібрала речі і з'їхала з моєї московської квартири. Тепер я вільний ... Сумно все це, тому що Оксана - чудова дівчина, але, на жаль, далеко не кожна може прийняти, що її друга половина ставить в пріоритет не відносини, а роботу, - зізнався співак «Комсомольской правде» . - Моя приватне життя складається так, що я ще довго не зможу запропонувати їй те, що вона заслуговує. Тому що протягом багатьох місяців (а може, і років) робота стане для мене пріоритетом. Мені страшенно шкода, що так сталося. Оксана заслуговує любові і поваги. Але навіть заради неї я не готовий змінити своє життя.

Олексій Воробйов і Оксана АКІНЬШИНА

Розлучившись з Оксаною, Олексій недовго сумував і тут же знайшов собі нову подругу - ведучу Тетяну Терехова, коментувати конкурс (подробиці тут ). Терехова - дочка українського олігарха і депутата, з якою Воробйов веселився на вечірці в Дюссельдорфі, а потім відправився разом з нею в готель.

- Чесно кажучи, я не знав, що Тані 19 років і що вона дочка олігарха. Не буду приховувати, я закоханий, але про своє особисте життя більше говорити не хочу, - прокоментував відносини з дівчиною Воробйов.

Олексій Воробйов і Оксана АКІНЬШИНА

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online