Гостем програми «Питай» стане Божидар Митрев

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після невеликої перерви на сторінку офіційного сайту клубу повертається програма «Питай»

Після невеликої перерви на сторінку офіційного сайту клубу повертається програма «Питай». Нові гравці, нові питання, нові відповіді - питай і дізнавайся!

Героєм найближчій програми буде болгарський голкіпер «Шерифа» Божидар Митрев, який зовсім недавно грав проти зоряної збірної Італії. Наша програма доступна на сторінці клубу в YouTube і на офіційному сайті команди.

Протягом тижня ви можете задати будь-яке питання футболісту і отримати відповідь від першої особи. Обов'язково надсилайте свої питання та вигравайте подарунок від ФК «Шериф»!

Залишити свої питання для гравця можна в офіційних групах футбольного клубу «Шериф» в « Вконтакте »,« Фейсбуці »І« Одноклассниках ».

Увага! Прес-служба ФК «Шериф» залишає за собою право видаляти або не вносити в остаточний список питання, в яких вживається нецензурна лексика, а також питання, що ображають честь і гідність клубу або гостей програми.

[ джерело ]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online