Замовлення турів на Мадагаскар з Москви - Вологі тропічні ліси Ацінанани

  1. Ліси «Сьомого континенту»
  2. Вісім заповідників в одному
  3. Національний парк «Масуала»
  4. Як сюди дістатися?
  5. Безпека в заповідних лісах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З східного узбережжя острів   Мадагаскар   заріс лісами, які вчені по праву відносять до типу реліктових - тобто доісторичних З східного узбережжя острів Мадагаскар заріс лісами, які вчені по праву відносять до типу реліктових - тобто доісторичних. Дійсно, сьогодні рослинність Землі сильно еволюціонувала, і тропічні ліси виглядають інакше. А ось острівна ізоляція Мадагаскару зберегла недоторканими деякі куточки. Не дивно, що в ЮНЕСКО ці ліси взяли під особливий захист - адже 4/5 всіх мешкають тут видів не зустрічається ніде на планеті.

Ліси «Сьомого континенту»

Як вийшло, що тут живуть зовсім інші істоти і ростуть зовсім інші рослини, ніж в інших куточках світу? Справа в тому, що більше ста п'ятдесяти мільйонів років тому територія острова була частиною нині пішов під воду континенту, що лежав між Індією та Африкою. Частина, що залишилася на поверхні частина суші - тобто власне острів Мадагаскар - дуже довго перебувала в повній ізоляції, і тут еволюція йшла своїм ходом.

Вісім заповідників в одному

На території, відомої під загальною назвою «Вологі тропічні ліси Ацінанани», зосереджено відразу вісім національних парків: це популярний серед вчиняють тури на Мадагаскар мандрівників заповідник «Масуала», парки «Марудзедзі», «Андухахела», «Мігонді», а також менш відомі резервати дикої природи «Андрінгітра», «Раномафана» і «Захамена», життя яких і сьогодні ще недостатньо вивчена фахівцями.

Національний парк «Масуала»

Національний парк «Масуала» по праву вважається візитною карткою дикої природи Мадагаскару. Це найбільший з місцевих заповідників, і його природа найкраще вивчена. До складу «Масуали» входить майже дві з половиною тисячі квадратних кілометрів тропічного лісу і близько ста кілометрів акваторії океану. Відвідавши «Масуалу» під час туру на Мадагаскар Гості познайомляться з десятком видів лемурів (нагадаємо, що лемури ніде, крім цього острова, не живуть). У лісі, що росте безпосередньо біля берега, можна навіть побачити рідкісного чорно-бурого нічного лемура «ай-ай», також відомого як «мадагаскарська руконіжка».

Серед інших унікальних істот, будинком для яких є національний парк «Масуала», відзначимо томатну жабу, приголомшливої ​​краси метелика «Уран», уроплатуса - ящірку-гекона, здатного повністю зливатися з деревом або мохом, яструба-змієїда, до недавніх пір вважався зниклим.

Як сюди дістатися?

Як сюди дістатися

Щоб потрапити на екскурсію в один із заповідників «Вологих тропічних лісів Ацінанани», слід приїхати в м Анталаха або р Мароантсера, звідки стартують катери і таксі. З Анталахі деякі мандрівники їздять в парк «Мансуала», використовуючи гірський велосипед.

Поблизу від охоронюваних територій облаштовані кемпінги. Є можливість організувати екскурсію з переходом довжиною в кілька днів - так можна по максимуму оглянути вологі ліси, здійснюючи тури на Мадагаскар .

Комфортніший і менш екстремальний метод - орендувати кімнату або бунгало в прилеглому містечку, здійснюючи щодня короткі візити в ліс.

Безпека в заповідних лісах

На охоронювані природні території можна ходити тільки в супроводі місцевого гіда. Це робиться як для особистої безпеки гостя, так і для того, щоб не турбувати мешканців лісу. Ще один важливий момент, який потрібно враховувати, плануючи тури на Мадагаскар : Тропічні ліси цієї частини острова - найбільш вологе місце на всій його території. Щодо сухим тут вважається вересень-грудень. На цей час найкраще призначити екскурсії в тутешні місця.

Ви можете замовити тур на Мадагаскар , Зателефонувавши нам за телефонами в Москві +7 (495) 640-07-48, в Санкт-Петербурзі +7 (812) 640-07-48.

Замовити тур на Мадагаскар:

Як сюди дістатися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online