Де краще, в Тунісі або в Туреччині

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На цікавить наших читачів питання «Де краще, в Тунісі або в Туреччині» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Підбираємо собі місце для відпустки, серед варіантів - Туніс чи Туреччина, де краще відпочивати, порадьте, будь ласка.

24.03.2017 Red12


На цікавить наших читачів питання «Де краще, в Тунісі або в Туреччині» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Туреччина і Туніс - популярні напрямки пляжного відпочинку, куди щорічно спрямовуються сотні тисяч туристів. Кожна з країн має свої сильні і слабкі сторони, і питанням, де краще відпочити, в Тунісі або в Туреччини , Напередодні сезону відпусток цікавляться багато.

Курорти Туреччини формують для своїх гостей пакетні тури, з включенням у вартість анімації, шезлонгів і парасольок на пляжі, напоїв, харчування. Перевагами є недовгий переліт і безвізовий в'їзд. Відпочинок пропонується в непоганих готелях, навіть якщо це всього три зірки, персонал розмовляє російською і англійською мовами. Серед недоліків - спека і висока вологість в пік сезону, скромний вибір простих страв в недорогих готелях, багато кам'янистих пляжів, убога екскурсійна програма і переповнені співвітчизниками курортні міста і готелі.

Туніс відрізняється більш м'яким кліматом, що дозволяє відправитися на самостійні прогулянки навіть вдень, не ризикуючи отримати тепловий удар. Нетуристичний зона зберегла свою атмосферу, а екскурсії незвичайні і цікаві. Пляжі просто чудові, без каменів і гальки, з пологим входом в воду і білим піском, морська вода дуже чиста. Кухня цікава і різноманітна, тут відмінно готують м'ясо, морепродукти, рибні страви та десерти. Мінусами є: мовний бар'єр, якщо ви не говорите англійською або французькою; відсутність водних гірок і атракціонів на пляжах, а на деяких - платні навіси і лежаки; місцеві жителі досить нав'язливі, особливо вуличні торговці.

У Тунісі вас чекає більш екзотичний відпочинок, а Туреччина нагадує на чорноморське узбережжя з хорошим сервісом.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online