Проти Владислава Галкіна порушено кримінальну справу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Проти відомого російського актора Владислава Галкіна порушено кримінальну справу. Про це сьогодні поінформував джерело в столичних правоохоронних органах. "Кримінальну справу порушено за статтею 318 КК РФ (застосування насильства відносно представника влади)", - уточнили в міліції. Максимальне покарання, передбачене за цією статтею, - 10 років позбавлення волі. Проти відомого російського актора Владислава Галкіна порушено кримінальну справу

Проти Владислава Галкіна порушено кримінальну справу

Нагадаємо, за даними російських ЗМІ, актор в ніч з 23 на 24 липня влаштував дебош в барі , Який розташований в центрі Москви на вулиці Садовій-актори. Галкін відкрив стрілянину з травматичного пістолета по пляшках, а коли для його затримання прибув наряд міліції, актор побив одного з вартових правопорядку.

Глядачі пам'ятають актора за такими телесеріалами і фільмам, як "Далекобійники", "В серпні 44-го", "Диверсант", "72 метри" і іншим.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online