Як написати скаргу Президенту РФ Путіну В.В.

  1. Як написати скаргу Президенту РФ Путіну В.В.
  2. Зразок скарги Президенту РФ
  3. Куди написати скаргу Володимиру Володимировичу Путіну
  4. Принести скаргу особисто до Приймальної Адміністрації Президента РФ
  5. Подати скаргу на офіційний сайт Президента РФ.
  6. Подати скаргу через Електронну приймальню Президента РФ
  7. Звернутися до Путіна через мобільний приймальню
  8. Терміни розгляду офіційних скарг

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бувають ситуації, коли єдиною інстанцією, яка може допомогти вирішити важкі ситуації в житті громадян, є Президент Російської Федерації. У яких випадках варто звертатися до глави держави? Найчастіше, це незаконні дії або бездіяльності чиновників, зловживання посадовими особами своїм становищем, вимагання. А також спірні питання, пов'язані з діяльністю державних органів влади на різних рівнях (крім судових рішень). Одним з найбільш доступних способів домогтися втручання головного управлінця - написати скаргу Президенту РФ Володимиру Володимировичу Путіну.

Як написати скаргу Президенту РФ Путіну В.В.

Одні люди не можуть наважитися звернутися прямо до глави держави, інші просто не знають, як правильно написати скаргу Президенту РФ. Запевняємо, боятися не треба. Для роботи зі зверненнями громадян країни до глави держави була створена окрема держслужба.

Обмежень в оформленні скарги немає. Вона пишеться в будь-якій формі. У зверненні не повинно бути образливих і нецензурних слів, погроз. Обов'язково мають бути вказані прізвище та ім'я відправника скарги, його адреса.

Зразок скарги Президенту РФ

«Президенту Російської Федерації

Володимиру Володимировичу Путіну

від Ковальова С.С.

який мешкає за адресою: м Ярославль

д. №7, кв. 16

телефон: +7 (485) 269-50-25

Скарга

Шановний Володимир Володимирович!

Я, Ковальов Сергій Степанович, проживаю в місті Ярославль на вулиці Маяковського, будинок № 7. У будинку 60 квартир, де живуть молоді сім'ї з дітьми, інваліди та люди похилого віку. Звертаюся до Вас від свого імені та імені всіх мешканців будинку.

У 2013 році муніципальними органами влади була створена спеціальна комісія, яка обстежила наш будинок. Комісія підтвердила аварійний стан житлового приміщення. Адміністрація міста пообіцяла мешканцям провести розселення сімей в безпечні квартири в найкоротші терміни.

У зв'язку з тим, що протягом наступних 7 місяців місцеві чиновники не вжили жодних заходів, мешканці будинку подали скаргу голові адміністрації. На це звернення ми незабаром отримали відповідь. У ньому було сказано, що в міському фонді поки немає вільних площ. Як тільки вони будуть, наші сім'ї розселять в безпечні будинки.

Через 6 місяців мешканці будинку написали ще одне звернення до голови адміністрації. Відповідь на нього не прийшов. Тому ми подали колективну скаргу в прокуратуру. Працівники прокуратури провели розслідування, результати якого не оприлюднили. Ми знову залишилися без нового безпечного житла.

З огляду на те, що ні адміністрація міста, ні прокуратура не вжили жодних дій, ми подали до суду прохання зобов'язати місцевих чиновник виконати свої обіцянки. Судовий процес зважився на нашу користь.

Незважаючи на рішення суду і всі вжиті нами дії, місцева влада так і не посприяли нашому переїзду з небезпечного для життя будинки.

З огляду на викладені вище факти, звертаємося до Вас з проханням посприяти у вирішенні нашої проблеми - отримати безпечне для життя житло.

З повагою, Ковальов Сергій Степанович

18 травня 2014 р, підпис (Ковальов С.С.) »

Як доказ докладаємо:

1. копію скарги в адміністрацію міста;

2. копію відповіді глави адміністрації міста на скаргу;

3. копію постанови суду;

4. фото аварійних приміщень будинку.

Куди написати скаргу Володимиру Володимировичу Путіну

Написати і відправити скаргу Володимиру Володимировичу Путіну можна різними способами.

Поштова адреса для скарг Президенту такий: Росія, м.Москва, вул. Іллінка, д. 23. Індекс 103132. Щоб скаргу прийняли для розгляду, і була можливість отримати відповідь на звернення, на конверті обов'язково вказується зворотна адреса відправника, його ім'я і прізвище.

Принести скаргу особисто до Приймальної Адміністрації Президента РФ

За вказаною адресою можна самостійно принести скаргу до Приймальної Адміністрації Президента РФ. Співробітники приймальні повинні зареєструвати звернення та присвоїти йому особистий номер.

Щоб потрапити на особистий прийом до Адміністрації Президента, необхідно попередньо записатися на зручний для вас час. Зробити запис можна на сторінці офіційного сайту Президента letters.kremlin.ru/receptions/list/appointment або зателефонувавши за безкоштовним телефоном 8-800-200-23-26. Звертаємо увагу, що прийом громадян проводиться з вівторка по суботу (виняток становлять святкові дні) з 9:30 до 16:30.

Подати скаргу на офіційний сайт Президента РФ.

Швидкий спосіб відправити повідомлення главі держави - подати скаргу через офіційний сайт Президента kremlin.ru. Для цього необхідно:

  1. На головній сторінці сайту вибрати поле «Надіслати лист», де можна ознайомитися з вимогами до електронного обігу, і натиснути на опцію «Відправити скаргу».
  2. У вікні потрібно заповнити анкету, де треба:
  • в якому вигляді отримати відповідь;
  • вказати свої контактні дані;
  • соціальний стан;
  • тематику звернення;
  • текст повідомлення (пишеться кирилицею, не більш як 2 000 символів);
  • докласти додаткові документи в електронному вигляді (сервіс дозволяє прикріпити два вкладення по одному типу з двох категорій допустимих форматів):
  1. Вибрати опцію «Створити особистий кабінет», в якому можна стежити за ходом заходів, вжитих за надійшла скарзі, дізнатися, хто займається цим питанням.

Подати скаргу через Електронну приймальню Президента РФ

Електронна приймальня є мережею терміналів, які знаходяться в будівлях органів місцевого самоврядування в населених пунктах з кількістю жителів більше 70-ти тисяч і віддалених від приймальні Президента РФ Путіна Володимира Володимировича на 100 кілометрів і більше Електронна приймальня є мережею терміналів, які знаходяться в будівлях органів місцевого самоврядування в населених пунктах з кількістю жителів більше 70-ти тисяч і віддалених від приймальні Президента РФ Путіна Володимира Володимировича на 100 кілометрів і більше. Щоб отримати доступ до роботи з терміналом, необхідно пред'явити паспорт або інший документ, що засвідчує особу.

Текст скарги можна:

  • набрати вручну, дотримуючись за підказками на екрані,
  • скопіювати з зовнішнього електронного носія,
  • перетворити з паперового носія,
  • залишити у вигляді голосового повідомлення.

За допомогою терміналів можна також:

  • записатися на особистий прийом до представника Приймальні Президента РФ в Москві;
  • подивитися етапи розгляду скарги і список вжитих заходів.

На сторінці офіційного сайту Президента etters.kremlin.ru/receptions/electronic можна подивитися, де знаходиться найближча електронна приймальня.

Звернутися до Путіна через мобільний приймальню

На сьогоднішній день громадяни РФ можуть про братів до Глави Держави через мобільний приймальню Президента, яка пересувається по регіонах РФ.

В цьому випадку з собою треба взяти посвідчення особи (паспорт). А також документи (якщо такі є), пов'язані з вашою скаргою (проблемою). У багатьох випадках люди на місці приймальні вирішують свої питання, отримують безкоштовну юридичну допомогу.

Терміни розгляду офіційних скарг

Згідно із законодавством Російської Федерації термін розгляду офіційних скарг на ім'я Президента з моменту їх реєстрації складає 30 днів. Протягом цього часу Адміністрація глави держави повинна надіслати відповідай про заходи, вжиті в ході розгляду проблеми.

Якщо скарга була відправлена ​​через офіційний сайт Кремля, зайшовши в «Особистий кабінет», можна в будь-який час подивитися, на якій стадії розгляду перебуває звернення громадянина.

У яких випадках варто звертатися до глави держави?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online