ДонДТУ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дата публікації: 02.04.2018

29 березня в Донбаському державному технічному університеті відбулися весняні ігри КВН між факультетами вузу під назвою «Весна - пора любові». 29 березня в Донбаському державному технічному університеті відбулися весняні ігри КВН між факультетами вузу під назвою «Весна - пора любові» У грі взяли участь чотири команди, які представили свої кращі сценки, жарти і інтерпретації в конкурсах «Привітання», «Розминка» та «Домашнє завдання»: команда «Смехотрон» факультету автоматизації та електротехнічних систем ; команда «Інтелігентні люди» факультету менеджменту ; команда «Business.net» факультету економіки і фінансів ; команда «Паті повним ходом» факультету металургійного і машинобудівного виробництва . Гумор, артистизм і винахідливість учасників гри оцінювала команда журі в складі: Максим Філатов - голова первинної профспілкової організації ДонДТУ (Голова журі); Сергій Роднянський - заступник начальника відділу у справах сім'ї, молоді, спорту та туризму Адміністрації міста Алчевська ; Тетяна Максимова - член президії Республіканського комітету Профспілки працівників культури ЛНР; Михайло Павленко - голова Молодіжного комітету міста Алчевська ; Володимир Капральський - ветеран руху КВН. Гра зібрала безліч глядачів будь-якого віку. Студенти, які навчаються за Гуманітарної програмою возз'єднання народу Донбасу , Вперше відвідали свято сміху та гумору в нашому університеті, гаряче підтримуючи своїх нових друзів.

Першими своє вітання показала команда «Business.net» факультету ЕіФ, яка підготувала репризи «Голодні ігри в общаге», «Випадок у приватного стоматолога», «Випадок на вулиці», який пояснив, чому в культовому фільмі «Спляча красуня» так багато музики і розповіла про те, що буває, коли в Алчевську пропадають мобільний зв'язок та Інтернет.

Команда «Інтелігентні люди» факультету менеджменту показала мініатюри «Два кращих друга», «Гаррі Поттер і пакет з пакетами», «Перше побачення студента», розповіла про дівчинку, яка подивилася всі частини фільму «Пила» і пояснила, як правильно знайомитися з дівчатами в клубі. Команда «Інтелігентні люди» факультету менеджменту показала мініатюри «Два кращих друга», «Гаррі Поттер і пакет з пакетами», «Перше побачення студента», розповіла про дівчинку, яка подивилася всі частини фільму «Пила» і пояснила, як правильно знайомитися з дівчатами в клубі Учасники команди «Паті повним ходом» факультету ММП з гумором представили один одного, показавши, як виглядає син маминої подруги і розповівши тому, що було б, якби в Рай пускали за оцінками. Команда факультету АЕС «Смехотрон» обіграла назву теми гри «Весна - пора любові» і розповіла про те, як чоловіки викидають ялинку в березні. Хлопці продовжили свій авторський проект «Самогон», презентований в зимовому сезоні , І доповнили виступ жартівливій переробкою відомої пісні.

Для другого конкурсу «Розминка» судді підготували цікаві питання. Сергій Раднянскій запропонував оригінально почати фразу, яка закінчується словами: «Спасибі, хлопці, а то так би і стояв». Михайло Павленко дав завдання подумати на тему: «Що потрібно зробити, щоб отримати подарунок до 1 Квітня?». Володимир Капральський поцікавився в учасників команд: «Які нагороди могли б завоювати спортсмени ЛНР на Олімпійських іграх в Південній Кореї?». Максим Філатов за допомогою винахідливості хлопців вирішив підібрати продовження до пісні: «На большом воздушном шаре ...», а Тетяна Максимова - до рядків «Два шпака летіли, на берізку сіли, сіли і заспівали ...».

Для конкурсу «Домашнє завдання» на тему «Немов у казці» команди підготували свої інтерпретації дитячих оповідань і мультфільмів, використавши відомі казкові образи.

Команда факультету АЕС побудувала свій виступ, обігравши образ Вінні-Пуха, команда факультету ММП пофантазувала на тему казки про Золотий Рибці, команда факультету менеджменту взяла за основу російську народну казку «Ріпка», а команда факультету економіки і фінансів представила своє бачення мультфільму «Даша- мандрівниця ».

За підсумками гри перше місце і Весняний Кубок КВН отримала команда «Смехотрон» факультету АЕС, друге місце зайняла команда «Паті повним ходом» факультету ММП, третє місце дісталося команді «Business. net »факультету ЕіФ.

У номінації «За кращу жарт» переміг Вадим Шепель (АКТ-14), переконливо втілив образ бабусі, яка дочекалася своєї черги в Профком. У номінації «За кращу акторську гру (чоловіча роль)» переміг Максим Щербина (ГМ-17-1у), «За кращу акторську гру (жіноча роль)» - Наталія Ільяхіна (ФН-16). У номінації «За кращу жарт» переміг Вадим Шепель (АКТ-14), переконливо втілив образ бабусі, яка дочекалася своєї черги в Профком Команди переможці в своїх номінаціях були нагороджені Грамотами ректорату і тортами від профспілкової організації ДонДТУ.


Михайло Павленко дав завдання подумати на тему: «Що потрібно зробити, щоб отримати подарунок до 1 Квітня?
Володимир Капральський поцікавився в учасників команд: «Які нагороди могли б завоювати спортсмени ЛНР на Олімпійських іграх в Південній Кореї?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online