Особистий кабінет Qwerty: вхід і можливості

  1. Реєстрація та вхід в особистий кабінет
  2. Можливості особистого кабінету
  3. Рішення часто виникаючих проблем

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Qwerty» - це не розкладка клавіатури, а провідний інтернет-провайдер Москви. Компанія пропонує доступ в інтернет на високих швидкостях приватним особам і компаніям, а також телефонію, телебачення і інші сервіси, що спрощують роботу в глобальній мережі. Для клієнтів доступний особистий кабінет Qwerty.

Для клієнтів доступний особистий кабінет Qwerty

qwerty.ru - офіційний сайт Кверті

Бізнесменам, крім класичних послуг, доступні наступні:

  • Комплексна телефонізація офісу;
  • Організація корпоративних мереж;
  • Оренда каналів;
  • IP-VPN, IP-PBX;
  • телеграфія;
  • відеоспостереження;
  • Віртуальний канал зв'язку;
  • Безкоштовний виклик (8-800).

Реєстрація та вхід в особистий кабінет

Для отримання доступу до жаданим послуг необхідно відвідати офіційний сайт «Qwerty» і клікнути по зеленій кнопці «Підключити». В ту ж секунду відкриється форма, в якій потрібно вказати місто проживання, назва вулиці і номер будинку. Якщо для вашого адреси є технічна можливість підключення, то ви зможете відправити заявку.

Управління своїми послугами для приватних і юридичних осіб є з особистого кабінету Qwerty. Ідентифікаційні дані для входу в систему видаються в момент укладення договору при відвідуванні офісу компанії. Якщо з якоїсь причини ви забули логін і пароль або не можете виконати вхід - зателефонуйте в центральний офіс по зазначеним на сайті номерами або скористайтеся системою відновлення. Для цього натисніть «Забули пароль?» Під кнопкою «Вхід», введіть логін і номер телефону. На нього надійде СМС з паролем. Повідомлення відправиться тільки на той телефон, який раніше був зазначений в особистому кабінеті або при укладенні договору. Якщо ви забули логін - врятує тільки дзвінок в компанію. На майбутнє запищите дані на в блокнот.

На майбутнє запищите дані на в блокнот

Вхід в особистий кабінет Qwerty

Можливості особистого кабінету

В особистому кабінеті Qwerty міститься інформація про тариф і інших тарифних планах, на які можна перейти, не залишаючи сервіс дистанційного обслуговування. Частина послуг доступна до підключення в якості доповнення до існуючого тарифу. Тут же можна подивитися інформацію про стан абонентського рахунку, а при нестачі коштів - поповнити його з банківської карти, електронними грошима або готівкою, виписавши чек на оплату. Щоб позбавити себе від необхідності постійно вносити платежі, поставте галочку напроти пункту «Зробити платіж регулярним», тоді система сама буде проводити зарахування грошових коштів при їх наявності на карті або гаманці. Переказати гроші можна і з телефону. Для цього серед платіжних систем виберіть MOBI.Деньги, вкажіть суму платежу і номер телефону.

З особистого кабінету можна зв'язатися з групою технічної підтримки, направивши «письмовий» запит за вказаною адресою, змінити свої контактні дані, стежити за швидкістю інтернет-з'єднання, переглядати інформацію про платежі, нарахування, історії блокувань, відправити пропозиції щодо поліпшення системи і т.д .

Рішення часто виникаючих проблем

Нижче - основні проблеми, з якими стикаються користувачі і методи їх вирішення.

Швидкість інтернету помітно «впала», що робити?

Перейдіть в розділ qwerty.ru/help/settings і виконайте діагностику. На швидкість передачі даних впливає безліч факторів: обмеження швидкості згідно з тарифом, технічні характеристики використовуваного обладнання, кількість підключених користувачів на одному пристрої роздачі, запущений менеджер закачування файлів і багато іншого.

Як зробити добровільну блокування в зв'язку з від'їздом?

В особистому кабінеті виберіть розділ «Блокування» і поставте галочки навпроти відповідних послуг. Якщо термін обмеження доступу перевищує 7 днів, КМО вартість - 60 рублів на місяць. Якщо менше 7 днів - плата не стягується. Максимальний період блокування - 6 місяців. Наступного разу можна скористатися послугою через місяць після закінчення дії попереднього обмеження.

Як змінити тарифний план?

Перейдіть в особистий кабінет. Виберіть розділ «Тарифи», далі - «Qwerty.Net». Поміняйте тарифний план. Зміни вступлять в силу наступної доби за умови, що діючий тариф - безлімітний або з 1 числа наступного місяця.

Що таке поріг відключення?

Поріг відключення встановлюється в особистому кабінеті у абонентів, які стали учасниками заходу «Будь з нами» і являє собою максимальний розмір заборгованості, до настання якого послуги продовжують опинятися в звичному режимі, навіть якщо баланс негативний. Для підключення опції «Будь з нами» авторизуйтесь в особистому кабінеті, виберіть вкладку «Параметри послуг», перейдіть в розділ Qwerty.Net.

Ви можете поділитися або зберегти статтю для себе:

Коментарів поки немає, але ви можете написати свою думку або поставити запитання.

Для цього натисніть «Забули пароль?
Швидкість інтернету помітно «впала», що робити?
Як зробити добровільну блокування в зв'язку з від'їздом?
Як змінити тарифний план?
Що таке поріг відключення?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online