Відомий список зниклих і загиблих в Кемерово

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 березня 2018, 16:22 Переглядiв: 27 березня 2018, 16:22 Переглядiв:   Фото: AFP

Фото: AFP.

Адміністрація Кемерово опублікувала на своєму офіційному сайті повний список загиблих, зниклих безвісти і постраждалих під час пожежі в ТРЦ "Зимова вишня", після чого сайт kemerovo.ru "ліг" від великої кількості спроб заходу або був заблокований з боку.

У списку зниклих безвісти значиться 38 осіб, серед них 26 дітей, дати народження ще двох осіб не вказані.

У списку загиблих, особи яких встановлено - 25 осіб. З них 13 дітей, вік однієї людини не уточнюється.

При цьому в назвах списків була допущена помилка: список зниклих без вести (38 осіб) підписали, як список загиблих.

При цьому згідно з офіційними даними, під час пожежі загинули 64 людини, серед яких 41 дитина.

Нагадаємо, стихійний мітинг, на який прийшли кілька тисяч чоловік, почався в Кемерово вранці 27 березня. Люди зажадали достовірної інформації про загиблих і про розслідування. Мер міста Ілля Середюк запропонував ініціативній групі пройти з ним по моргах і незалежно підрахувати кількість жертв. Після перевірки моргу і холодокомбінату ініціативна група підтвердила достовірність офіційних даних про 64 загиблих.

У свою чергу, віце-губернатор регіону Сергій Цивільов встав на коліна і попросив вибачення в учасників мітингу , Присутніх на головній площі Кемерово.

Також п резидент Росії Володимир Путін підписав указ про оголошення трауру 28 березня в зв'язку з загибеллю людей внаслідок пожежі в Кемерово.

Нагадаємо, в РК РФ відзначили, що швидше за все причиною пожежі стало замикання електропроводки .

Раніше повідомлялося, що пожежна сигналізація спрацювала, але її вимкнув охоронець . Через відсутність сигналів тривоги жертв виявилося більше, ніж могло бути, повідомляють очевидці трагедії. Охоронця, про який йде мова, вже затримали. Крім нього, затримані ще четверо: технічний директор компанії-власника будівлі, орендар приміщення, в якому імовірно знаходився епіцентр загоряння, співробітник і керівник організації, що займалася обслуговуванням пожежної сигналізації.

Пожежа в торгово-розважальному комплексі "Зимова вишня" в центрі Кемерово почався в другій половині дня в неділю, 25 березня. Через кілька годин він був локалізований на площі 1200 кв. метрів, пізно ввечері відкрите горіння було ліквідовано, проте до ранку будинок спалахнув знову. На площі 600 кв. метрів обрушилася покрівля.

офіційне кількість жертв досягла 64 осіб , Серед яких і діти. Втім, жителі міста впевнені, що загиблих значно більше. Активісти хочуть самостійно перевірити число загиблих і скласти відповідні списки.

Більше читайте про трагедію в Росії в матеріалі "Сегодня": " Пожежа в торговому центрі в Кемерово: всі подробиці ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Влада Кемерово опублікували список загиблих і зниклих без вести". інші Росія дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online