ВВЦ повернули історичну назву - ВДНГ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: M24.ru/Евгения Смолянська

Всеросійському виставковому центру повернули назву ВДНГ, повідомляє прес-служба виставки. Відповідні зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб внесли 14 травня 2014 року.

На початку квітня ВВЦ очолила нова управлінська команда уряду Москви, а штаб з відновлення ВДНГ - особисто Сергій Собянін. Він звернувся до москвичів в електронному посланні з пропозицією проголосувати за або проти перейменування ВВЦ в ВДНГ. Ідею перейменування виставки підтримало переважна більшість городян.

"Абсолютно вірно, що ВВЦ краще перейменувати в ВДНГ. Ми поставили запитання москвичам, і отримали 90 відсотків голосів за ВДНХ", - сказав Сергій Собянін.

Посилання по темі

Столична влада планує зробити ВВЦ улюбленим місцем відпочинку москвичів і гостей міста. Наводити порядок на ВВЦ почнуть вже влітку 2014 року. Відомо, що з території буде прибрана вся незаконна торгівля, незаконні споруди, можливо, з'являться додаткові атракціони, дитячі майданчики.

На території ВВЦ також прибрали паркани між музеєм-садибою "Останкіно" і Ботанічним садом. За словами Собяніна, в рамках реконструкції виставки для кожного з павільйонів будуть розроблені спеціальні рішення. "Це робиться, щоб вони дали городянам відчуття створення нового життя ВВЦ, нового суспільного простору", - підкреслив мер столиці.

Вся територія буде умовно розбита на три частини: виставкова (в основному - в павільйоні "Москва"), історична - там будуть проходити науково-пізнавальні виставки - і досуговая зона з сучасними атракціонами. Також тут може з'явитися павільйон "Інтернет" і павільйони Російського географічного товариства, Ростехнологій і Росатома. Крім того, Росмосмосу запропонували виставити нові експонати в павільйоні "Космос".

Нагадаємо, що в 1992 році ВДНГ перейменували в Державне акціонерне товариство "Всеросійський виставковий центр" (ДАТ ВВЦ).

сюжет: ВДНХ: плани, події, зміни

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online