"МакДоналдс" втратив клієнтів. Схоже, назавжди

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

"МакДоналдс" втрачає позиції на ринку. як пише Bigness.Ru , На тлі новин про втрату компанією народної любові і доходів генеральний директор мережі "МакДоналдс" подав у відставку. Після цього фінансовий директор підготував нову рекламну кампанію, прем'єра якої відбулася на фінальному матчі за звання чемпіона Національної футбольної ліги. МакДоналдс втрачає позиції на ринку

Однак повернути колишній рівень продажів буде вкрай складно після оприлюдненого різними ЗМІ і організаціями охорони здоров'я списку інгредієнтів знаменитих гамбургерів та іншої продукції з меню "МакДоналдс", пише Bigness.Ru . У списку опинилися два десятка з'єднань з важко вимовними назвами. Наприклад, при виготовленні страв в ресторанах Роналда Макдоналда використовують діметілполісілоксан (він же свинець), пропіленгліколь (який додається в електронні сигарети) і Азодікарбонамід, що також входить до складу килимків для йоги і туристичних матів.

В результаті, як повідомляє Bigness.Ru , Відповідно до опублікованого в понеділок звіту "МакДоналдс" обсяг продажів по всьому світу знизився на 2,2 відсотків у порівнянні з січнем, що перевершило найгірші прогнози аналітиків. У США результати були і того гірше: рівень продажів склав 4,6 відсотка.

Читайте також:

"Макдоналдс" намагається відхреститися від іміджу західної компанії

"Макдоналдс" розкрив хімічну таємницю картоплі-фрі

В Японії перевірять всі ресторани McDonald's через пластмаси в їжі

Хіпстерскій "Макдоналдс" відкрився в Сіднеї "Макдоналдс" намагається відхреститися від іміджу західної компанії

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online