Де живе Валентин Юдашкін

  1. Особисте життя
  2. Будинок Валентина Юдашкіна
  3. Квартира Галини Юдашкіна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Визнаний у всьому світі модельєр, володар безлічі нагород і орденів, народний художник Росії і просто талановитий і творча людина - Валентин Юдашкін народився в 1963 році в підмосковному селищі «Баковка».

Визнаний у всьому світі модельєр, володар безлічі нагород і орденів, народний художник Росії і просто талановитий і творча людина - Валентин Юдашкін народився в 1963 році в підмосковному селищі «Баковка»

У 1986 році з відзнакою і двома дипломами закінчив технікум і вже через п'ять років в столиці моди представив свою колекцію, створену ще в 1987 році. У 2008 році брав участь в розробці і впровадженні парадної уніформи ВС РФ.

Через два роки взяв участь у проекті «Модний вирок», а ще через пару років зареєструвався, як довірена особа Володимира Путіна і в цей же рік обраний президентом Союзу танцювального спорту, а завершенням 2012 року став вступ на посаду редактора каналу «Стиль і мода» .

Сходження торгової марки «Yudashkin Jeans» почалося в ще в 87 році, але успіх до модельєра прийшов в 1991 році. У 1994 році вийшла ексклюзивна колекція прет-а-порте, а через рік відбулася презентація парфумів його імені. У 1997 році відбулося відкриття першого бутіка під брендом «Valentin Yudashkin». На сьогоднішній день бренд є одним з провідних в Росії, а в 2016 році першим з Росії удостоївся членства у Французькій федерації високої моди.

Особисте життя

Одружений на топ-менеджерові свого будинку моди Марині Володимирівні (в дівоцтві Паталова). Є дочка Галина (1990 року пик.) І внук Анатолій, народжений в 2016 році.

Будинок Валентина Юдашкіна

Знаменитий модельєр з народження живе в селищі «Баковка» . Це місце володіє особливою чарівністю і зберігає в собі дух великих діячів різних епох. Юдашкину вдалося знайти досить тихе місце серед шуму мегаполісу.

На перший погляд в колірному дизайні все хаотично, здавалося б, абсолютно не сполучається, але це тільки так, здається. При детальному розгляді розумієш, що все ідеально підібрано. Відтінок і тони дуже вдалі і гармонійні.

Валентин досить довгий час захоплений антикварними меблями і це видно в його інтер'єрі. Часто гуляючи по ринках в Європі, він підшукує цікаві предмети і вже в своєму інтер'єрі знаходить їм вдале місце. Старі речі як ніби оживають і починають грати новими фарбами. Антикваріат ніби живе своїм життям, щось приживається, а щось йде, дарується друзям або переїжджає в майстерню метра.

Антикваріат ніби живе своїм життям, щось приживається, а щось йде, дарується друзям або переїжджає в майстерню метра

Велику роль в дизайні відіграє простора вітальня. Тут все виконано з особливим шиком і розмахом, створюється відчуття палацу або музею. Майже на всю кімнату встановлений великий антикварний стіл, а навколо нього низкою вишикувалися стільці з темного дерева з оригінальним різьбленням. Безліч предметів декору створюють атмосферу трапезній царських часів. Всім цим оздобленням Юдашкін і його сім'я активно користуються, вони приймають тут гостей і самі часто проводять вечори.

Майже у всіх елементах і предметах інтер'єру присутній золотий колір. За рахунок великої кількості витончених диванів і килимів ручної роботи, створюється відчуття царського стилю і в той же самий час затишку і тепла.

За рахунок великої кількості витончених диванів і килимів ручної роботи, створюється відчуття царського стилю і в той же самий час затишку і тепла

Крім цієї житлоплощі у сім'ї Юдашкіних є квартира в Брюсовом провулку. З нею в 2015 році був пов'язаний великий скандал. Недобросовісні орендарі влаштували в ній підпільний гральний клуб, який, тим не менш, швидко розкрили.

В середині 2016 року Юдашкін вирішили зробити тут перепланування і подарувати її дочки Галини і її сім'ї.

Квартира Галини Юдашкіна

Ремонтом і дизайном п'ятикімнатній квартири зайнялася дружина Юдашкіна - Марина Володимирівна, але і чоловік допомагав з ремонтом, відвідуючи її раз на тиждень. Кожній кімнаті з чотирьох метровими стелями жінка підібрала свій відтінок, але в основному тут панують світлі тони. На фарбування стін пішло понад мільйон рублів.

Передпокій викладена мармуром, а ось в кухні та у ванній кімнаті, щоб скоротити за часом ремонтні роботи вирішили застосувати мармурову крихту. На кухні у майбутньої господині буде стояти вся сучасна побутова техніка, включаючи хромований холодильник. Навпаки великого вікна (два метри) розмістили стільницю з вбудованою плитою і раковиною.

У спальні є дванадцятиметрова гардеробна з вбудованим триметровим шафою в білосніжному кольорі. По центру спальні в такому ж кольорі розташований скляний комод від італійських майстрів. Всі меблі, що знаходиться тут, виключно італійського виробництва.

24-метрова вітальня вистелена старовинним дубовим паркетом. У ній так само панують білі кольори. Старовинні дерев'яні вікна замінили на сучасні склопакети.

Старовинний паркет вдалося зберегти в кімнаті Анатолія (онука Валентина), його відшліфували і покрили декількома шарами лаку. Стелі у всіх житлових кімнатах оформили гіпсовою ліпниною.

Міжкімнатні двері з цільного дерева не змінювали, а ось вхідні двері замінили на броньовану.

За даними Ціан ціни на п'ятикімнатні квартири в Брюсовом провулку стартують від 100 млн. Рублів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online