Інтер'єри троячки в стилі ф'южн: кожна кімната зі своїм настроєм

  1. Про проект
  2. перепланування
  3. Дизайн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кухня-вітальня

Про проект

Замовники - молоді і активні люди, чоловік - цілеспрямований бізнесмен, дружина - стиліст. Квартира бачилася їм різнопланової, наприклад, кухня представлялася подружжю минималистичной , Монохромного, вітальня - оформленої в естетиці лофт , З предметами декору на тему британського прапора, спальня - спокійною, заспокійливою, дитяча - яскравою. Ідея зміни палітри, стилю і настрою і стала основою незвичайного проекту. «Це був цілком і повністю емоційний проект, рішення та переваги змінювалися і перекроювалися прямо в процесі вибору матеріалів обробки,» - розповідає архітектор-дизайнер Анна Ритова. Також запрошеному фахівцеві належало перетворити двокімнатну квартиру в трикімнатну. І саме ця обставина вплинула на об'ємно-просторове рішення об'єкта.

кухня

перепланування

Вихідна планування з відсутніми внутрішньоквартирними капітальними стінами дозволила внести ряд кардинальних змін. Пара допоміжних приміщень зникла - замість них з'явилася кухня, яку об'єднали з примикає житловою кімнатою - вітальні. Спальню і дитячу рознесли по протилежних кінцях квартири. Початково суміщений санвузол розділили, влаштувавши ванну кімнату зі входом із спальні і санвузол з входом з передпокою. Для зберігання речей організували невелику гардеробну .

Ванна кімната

Дизайн

У вітальні цікаво обіграли капітальні пілони - їх облицювали білим декоративним цеглою . Цей прийом задав необхідну лофт-настрій. Бажані господарями британські мотиви використовували дуже обережно - з часом залучені для цих цілей предмети текстилю (штори, плед, килим) буде нескладно замінити, і репрезентативна зона стане зовсім іншою.

Вітальня-їдальня

У спальні - зовсім інший настрій. Сучасна естетика акуратно доповнена елементами, запозиченими з неокласики і ар-деко. Люстра з підвісками з чорного кришталю, ажурна і витончена, працює на контрасті з кипенно-білої площиною стелі і карнизів. Знову ж чорні рами ємного вбудованого шафи надають інтер'єру приватній кімнати графічність. Цій же меті слідують і шпалери з вертикальною смужкою. Дитяча кімната зроблена яскравою, сонячної, для її оформлення використані квіткові орнаменти і казкові сюжети.

спальня

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online