Юлія Висоцька уклала фіктивний шлюб з популярним актором

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Юлія Висоцька & nbsp;

Актриса і телеведуча Юлія Висоцька скріпила узами шлюбу свої відносини з популярним актором Анатолієм Котом. Однак насправді вони були просто друзями, а шлюб виявився фіктивним.

Після закінчення вузу в 1996 році Юлія Висоцька мріяла служити в найпрестижнішому в Білорусії Театрі ім. Янки Купали, лона навіть на третьому курсі грала в одній з його постановок. Випускниці Висоцької зробили пропозицію, в трупі було місце, але ставили одна умова - потрібна мінська прописка. Тоді Висоцька зважилася вийти заміж за свого друга Анатолія Кота (хоча була закохана в його друга Ігоря Сидоренко ).

"Вони уклали фіктивний шлюб. Пішли в загс, розписалися, чмокнув в щічку, Юля взяла прізвище чоловіка, щоб показати - все серйозно. Наші спільні знайомі, хто був не в курсі ситуації, не здивувалися, що сталося. Все думали - так і треба, любов . Адже Толик і Сидор завжди були поруч з Юлею. Всі пам'ятали, як обидва її підтримували, коли безслідно пропав батько Висоцької. Він був військовим, поїхав продавати квартиру в Баку , І більше його ніхто не бачив. Так що хто його знає, може, правда полюбила Толю ", - цитує однокурсницю Висоцької Емілію Пранскуте StarHit.

Однак якщо мати Висоцької з розумінням поставилася до такого повороту подій, то батьки Кота в багнети прийняли рішення сина. "Мати відмовляла його як могла. Мовляв, навіщо паспорт штампом псувати. І справа була не в Юлі, її вона любила, а у факті - в її-то час так було не прийнято. Але Толя пішов наперекір - щиро хотів допомогти", - розповів Сергій Федорченко, друг Анатолія. Через кілька місяців Висоцька та Кот оформили розлучення. Вони залишилися друзями.

Тим часом незабаром Висоцька кинула кар'єру в Мінську. У 1996 році вона полетіла на "Кінотавр" у Сочі - представити фільм "Піти й не повернутися". Там, в ліфті готелю "Перлина", сталася її зустріч з 58-річним Андрієм Кончаловським. У 1998 році вони одружилися.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online