«Битва за спадок»: громадянська дружина покійного «Иванушки» Яковлєва просить визнати його неосудним

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На Троєкуровському кладовищі відбулося відкриття пам'ятника Олегу Яковлєву, який пішов з життя рік тому від пневмонії. Гранітне спорудження вартістю майже 2 мільйони рублів завалили квітами шанувальники. Біля могили артиста пройшла панахида за участю духівника Олега Яковлєва, який освятив пам'ятник співакові.

Однак цивільної дружини Яковлєва Олександри Куцевол на панахиді не було. Вона не побажала зустрітися з родичами співака навіть на кладовищі, тому приїхала на цвинтар рано вранці. Як виявилося, Яковлєв не згадав свою цивільну дружину в числі спадкоємців . У ці дні між Куцевол, племінницею покійного і його однокурсником відбудуться 2 судових засідання, в рамках одного з них Олександра Куцевол намагатиметься визнати співака неосудним (мовляв, він складав заповіт в зміненому стані - Ред.), А його спадкоємців (племінницю артиста Тетяну Яковлєву і однокурсника Романа Радова) - негідними.

Нагадаємо: на початку битви за спадок Олександра Куцевол намагалася довести, що Яковлєв був таємно на ній одружений.

- Олександра надіслала нашому нотаріуса папір: мовляв, вона вже близько п'яти років полягає з Олегом в законному шлюбі, - розповідала в інтерв'ю «КП» племінниця співака Тетяна Яковлєва. - Олег завжди говорив, що на Куцевол він одружуватися не збирається. А тепер Саша каже, що вони з Олегом п'ять років тому розписалися в Сербії в якомусь містечку з населенням 70 тисяч чоловік.

А тепер Саша каже, що вони з Олегом п'ять років тому розписалися в Сербії в якомусь містечку з населенням 70 тисяч чоловік

Рік тому пішов з життя Іванушка Олег

Тетяна Яковлєва відправила офіційний запит до Сербії, щоб дізнатися, чи було укладено шлюб між її дядьком і Олександрою Куцевол.

- Нещодавно я отримала відповідь з Сербії, що шлюб між Куцевол і Олегом укладений не був, - каже Тетяна Яковлєва.

- Останні 10-15 років великого поширення в нашій країні отримав так званий цивільний шлюб. І нічого погано він в собі не несе, але, як показав досвід сумних розставань, і хорошого в ньому зовсім нічого немає ...

До яких би юристам не зверталася цивільна дружина покійного, майно цивільного чоловіка поділити вона не має право, що-небудь вимагати у суді немає ніяких законних підстав. Тобто, проживши 5-10-15 років з чоловіком, в разі, якщо його раптом не стало, цивільна дружина не може претендувати і розраховувати ні на що! - каже адвокат Юлія Никифорова. - На відміну від таких країн, як Америка, де після 3 років спільного проживання шлюб визнається офіційним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Спадщина Олега Яковлєва: кому дістануться московські квартири вартістю 50 млн. Рублів

На прохання «КП» фахівці оцінили житлоплощу артиста

Не вщухають суперечки навколо спадщини Олега Яковлєва - колишнього соліста групи "Іванушки International». Нагадаємо: артист помер в одній зі столичних клінік в кінці червня. Цивільна дружина співака Олександра Куцевол заявила, що у Олега була запущена форма пневмонії і він помер в результаті зупинки серця. (Подробиці)

ТИМ ЧАСОМ

Громадянська дружина «Иванушки» Олега Яковлєва вступила в боротьбу за його мільйони

Екс-соліст групи «Іванушки International» Олег Яковлєв раптово помер минулого літа. За словами цивільної дружини співака Олександри Куцевол, від зупинки серця. Після смерті артиста Куцевол стверджувала, що вона єдина близька йому людина: мовляв, родичів у Олега не залишилося. А потім виявилося, що у Олега Яковлєва є в Іркутську племінниця (Подробиці)

Поділитися відео </>

Війна за мільйони «Иванушки». Війна близьких за спадок - напевно, це найгірше, що може з нами статися після смерті ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online