Метро в іншому кольорі: тематичні поїзда пішов 2018 року

  • Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

    Оновлений "Поїзд Перемоги" запустили в московському метро 23 січня. На восьми вагонах поїзда золотими літерами написані імена міст-героїв, а головний - присвячений Москві. Вагони поїзда були оформлені кольоровими архівними фотографіями і документами військових років.

  • Усередині стіни вагонів оформили листами бійців з фронту, публікаціями про війну з радянських газет і документами, а також рекламою Музею Перемоги на Поклонній горі. Спеціально для цього складу все голосові оголошення станцій були записані Йосипом Кобзоном. Тематичний поїзд курсував по сірій гілці протягом півроку.

  • 8 лютого на Арбатсько-Покровської лінії запустили іменний потяг "Мій Маршак". Подія була приурочена до 130-річчя від дня народження поета і драматурга Самуїла Маршака. Кожен вагон поїзда був оформлений в індивідуальному стилі. До складу входили "Дитячий вагон", "Театральний вагон", "Школа Маршака", "Англійська вагон" і "Військовий вагон".

  • Усередині тематичного складу розмістили цікаві факти з біографії Самуїла Маршака та близьких йому людей, його найвідоміші вірші, казки та балади, а також ілюстрації до них. У квітні тематичний поїзд був переведений на Кільцеву лінію, а на початку листопада оформлення поїзда було знято.

  • Запуск потяга, присвяченого "Малому театру", відбувся 30 березня на Замоскворецької лінії. На стінах вагонів були розміщені репліки героїв класичних творів і кадри зйомок вистав, поставлених в різні роки в Малому театрі за п'єсами Олександра Островського, Антона Чехова, Максима Горького, Льва Толстого та інших письменників.

  • Один з вагонів поїзда був присвячений роботі театру в роки Великої Вітчизняної війни. Пасажири цього вагона могли прочитати про фронтових бригадах і спектаклях на військові теми, а також про ескадрилью літаків "Малий театр - фронту". Голосові оголошення станцій в поїзді озвучувалися відомими артистами Оленою Харитоновой і Олександр Клюквін. Як і планувалося, поїзд курсував за останні півроку, і в середині жовтня тематичний склад пішов на спочинок.

  • Тематичний поїзд, присвячений самому творчому весняного фестивалю і однойменним міжнародного конкурсу "Московська весна А Cappella", запустили на Кільцевій лінії столичної підземки 23 квітня. У цьому році фестиваль "Московська весна А cappella" проходив з 27 квітня по 9 травня на 61 міський майданчику.

  • Усередині вагонів можна було дізнатися про історію та особливості співу а капела. Крім цікавих фактів, пасажири тематичного поїзда могли зробити забавні вправи для розвитку голосу і дикції, повправлятися в читанні скоромовок, почитати надихаючі цитати про спів і музику, а також уривки з улюблених пісень про Москву - словом, все, щоб кожному негайно захотілося заспівати. Після закінчення фестивалю тематичне оформлення з поїзда не знімали до серпня.

  • 14 червня в метрополітені на Таганско- Краснопресненській лінії запустили два склади, присвячені Чемпіонату світу з футболу. В кінці місяця по фіолетовою і червоною гілках поїхали ще вісім подібних складів. На зовнішній стороні вагонів розміщена інформація про міста Росії, де проходили матчі мундіалю.

  • У самих вагонах можна було побачити рідкісні архівні кадри, зняті фотографами часів СРСР. На знімках зображені тренери і гравці, яскраві моменти міжнародних матчів, першостей Радянського Союзу і види московських стадіонів. Спеціально до Чемпіонату світу в поїздах метро продублювали англійською мовою все аудіооб'яви з назвами станцій (озвучувалися спортивним коментатором Георгієм Черданцева і телеведучої Яною Чурикової). На схемах, розміщених в поїздах, були відзначені стадіон "Лужники" і "Спартак", а також міський квитковий центр і місце проведення фестивалю уболівальників.

  • На Замоскворецької лінії 30 липня запустили тематичний поїзд, присвячений 95-річчю московського спортивного клубу ЦСКА. Усередині вагонів розмістили інформацію про історію легендарного клубу і розвитку радянського і російського спорту вищих досягнень.

  • Також в вагонах представлені ілюстрації кращих моментів спортивних змагань, перемог знаменитих армійських спортсменів і професійних клубів - баскетбольних, хокейних і футбольних, а також про всеросійському військово-патріотичному громадському русі Юнармія.

  • Запуск потяга "Місто освіти" відбувся 27 серпня на Калузько-Ризької лінії і був приурочений до відкриття однойменного міжнародного форуму, а також до початку нового навчального року. Форум проходив на ВДНГ з 30 серпня по 2 вересня. На ньому були представлені унікальні технології московського освіти в контексті розвитку міського середовища.

  • Внутрішнє оформлення вагонів було присвячено предпрофессиональное, професійного і додаткової освіти, проекту "Московська електронна школа", міжнародним досягненням столичних учнів.

  • 3 листопада в метро з'явився ще один тематичний поїзд, пов'язаний зі столичними театрами. На Замоскворецької лінії почав курсувати складу в честь 120-річного ювілею МХТ імені Чехова. Оформлення виконано в класичних кольорах театру, а елементи на бортах поїзда повторюють шехтелевскій орнамент на завісі МХТ і знамениту чеховську Чайку.

  • Кожен вагон присвячений знаменним подіям і людям, які вплинули на створення і становлення Московського Художнього театру. Причому в цьому поїзді пасажири почують з динаміків голоси акторів МХТ, які читають цитати з вистав, поставлених на сцені театру.

  • 8 листопада на Кільцевій лінії столичного метро запустили потяг, присвячений XXIX Всесвітній зимовій універсіаді. Тематичний склад був оформлений у фірмових кольорах універсіади: зовнішня сторона поїзда - арт-об'єкт з логотипами і символікою події, зображеннями природи і тварин Сибіру.

  • А внутрішній дизайн поїзда виконаний у вигляді молодіжного журналу з окремими рубриками. Пасажири тематичного складу можуть дізнатися цікаві факти з історії зимових студентських ігор, а також познайомляться з культурним різноманіттям, історією та традиціями Сибіру. Поїзд також прикрашений зображенням сибірської лайки, яка стала офіційним талісманом універсіади 2019 року. Свято студентського спорту пройде в Красноярську з 2 по 12 березня 2019 року.

  • Тематичний поїзд "Далекосхідний експрес" запустили на Кільцевій лінії московського метро 9 листопада. Брендований склад розповідає про унікальну природу Далекого Сходу, про його історію та визначні пам'ятки. Склад запустили напередодні днів Далекого Сходу в Москві.

  • Пасажири столичної підземки в вагонах "Далекосхідного експреса" можуть дізнатися цікаві факти про тваринний і рослинний світ, історичних фактах Далекого Сходу за допомогою QR-коду, який розміщений в кожному вагоні. Також можна просто сфотографуватися з зображеннями далекосхідного регіону. Окремий вагон присвячений освіті і роботі.

  • 10 листопада метрополітен запустив новий проект "Привіт, Москва". В рамках проекту на Кільцевій лінії з'явився тематичний поїзд з аналогічною назвою. Особливий дизайн вагонів дозволяє дізнатися про історичні факти і легендах російської столиці. Іменний склад оформлений в білих тонах з червоною смугою вздовж усього поїзда.

  • Усередині вагонів нанесені хештеги # узнаюподороге, # пріветМосква, будь-який бажаючий може зробити фото на тлі тематичного поїзда, викласти його з хештегом в соцмережі і взяти участь у розіграші призів. Всього в рамках проекту "Привіт, Москва!" заплановано чотири тематичні блоки: "Москва історична", "Москва кінематографічна", "Москва музична", "Москва літературна і театральна". Поїзд курсуватиме на лінії протягом 10 місяців.

  • 5 грудня на Арбатсько-Покровської лінії московського метро вийшов новий тематичний склад "Поїзд змін: історії волонтерів". Вагони стилізовані під популярний зараз формат Instagram Stories. На зовнішній стороні складу і всередині вагонів розташовані слогани, хештеги, фотографії та ілюстрації, присвячені волонтерського руху.

  • Кожна з десяти секцій іменного складу розповідає про конкретний напрямок волонтерського руху: медичному, соціальному, екологічному, інклюзивну, срібному, волонтерство в надзвичайних ситуаціях, в сфері культури і освіти та інших. На стінах вагонів розміщені цікаві факти та історії з життя добровольців, а також представлені проекти, фотографії та цитати з різних міст і регіонів країни. Іменний склад курсуватиме до травня 2019 року.

  • BIKINIKA.com.ua
    Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

    We have 4 guests online