Купуй страховку онлайн

  1. Як купити страховку онлайн?
  2. Яку страховку можна купити онлайн?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гряде пора відпусток: потрібно вибрати тур, купити квитки, зробити візу, написати список покупок і ... купити страховку!

Тепер купити страховку можна онлайн. Їхати за нею нікуди не потрібно, вона прийде вам на електронну пошту.

Ми вже давно купуємо побутову техніку через інтернет-магазини, замовляємо їжу додому і в офіс, оплачуємо онлайн за квартиру, мобільний зв'язок, дитячий садок, курси, купуємо квитки в кіно, не відвідуючи каси, бронюємо столик в кафе і в ресторані через комп'ютер або смартфон - і все це ми робимо онлайн Ми вже давно купуємо побутову техніку через інтернет-магазини, замовляємо їжу додому і в офіс, оплачуємо онлайн за квартиру, мобільний зв'язок, дитячий садок, курси, купуємо квитки в кіно, не відвідуючи каси, бронюємо столик в кафе і в ресторані через комп'ютер або смартфон - і все це ми робимо онлайн. Для нас це вже стали звичні речі.

Тепер можна сміливо додати в цей ряд і страховку онлайн. На вулиці і будинки, в громадському транспорті і в авто, в аеропорту і на вокзалі - в будь-якому місці і в будь-який час можна купити страховку з комп'ютера, смартфона або планшета.

Як купити страховку онлайн?

Все просто. Для цього потрібно:

  • зайти в особистий кабінет , Зареєструватися або пройти авторизацію, якщо у вас вже є логін і пароль;
  • заповнити всі особисті дані;
  • вибрати пункт меню "Висновок поліса-онлайн";
  • вибрати вид страхування і заповнити потрібні поля;
  • отримати код для оплати і протягом доби оплатити через ЕРІП (мобільний банк, Інтернет-банкінг). Звертаємо увагу, що оплата через інфокіоск не здійснюється;
  • після оплати отримати договір страхування на електронну пошту. ВАЖЛИВО: їхати за страховкою нікуди не потрібно, ви можете її роздрукувати з електронної пошти, зберегти на комп'ютер або мобільний пристрій або просто зберігати на пошті.

ВАЖЛИВО: їхати за страховкою нікуди не потрібно, ви можете її роздрукувати з електронної пошти, зберегти на комп'ютер або мобільний пристрій або просто зберігати на пошті

Купити страховку онлайн

Яку страховку можна купити онлайн?

На даний момент доступні наступні види страхування онлайн:

Як купити страховку онлайн?
Яку страховку можна купити онлайн?
Як купити страховку онлайн?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online