Відстань між МКАД і містом в Московській області. Відстані від Москви до міста ...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перевезення вантажів на «Газелі»

Автомобіль «Газель» є малогабаритним вантажівкою, який досить економічний у порівнянні з аналогічними автомобілями іноземного виробництва, а також стоїть на порядок дешевше. Автомобіль має рамну конструкцію, яка надає машині додаткову міцність і надійність при експлуатації.

Автомобіль має рамну конструкцію, яка надає машині додаткову міцність і надійність при експлуатації

Вантажний автомобіль здатний перевозити до 1.5 тон вантажу. Пристрій автомобіля просте і не вимагає особливих навичок при ремонті, деякі несправності, здавалося б навіть дуже серйозні, досвідчений водій може усунути прямо на дорозі. При правильному догляді і експлуатації даний автомобіль колись не стане на дорозі і доставить вантаж куди треба. Обслуговування та ремонт автомобіля обходиться порівняно недорого. При їзді по місту автомобіль витрачає в середньому 10-13 літрів на 100 км, що порівняно зі звичайним легковим автомобілем. Різні модифікації вантажівки, дозволяють задіяти автомашину в різних сферах вантажоперевезень. Таким чином, перевезення вантажів на автомобілі «Газель» , Відрізняється досить недорогою ціною і високим ступенем надійності.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online