Ск балашиха басейн нептун

Лариса

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 жовтня 2014 року, 16:55

басейн Нептун

Хто небудь знає що зараз з басейном "Нептун" на Разинський ш.? Дзвонила в СК "Балашиха", там сказали, що басейн клубу більше не належить і з травня місяця він називається СК "Нові горизонти". За цей титул ніяких даних я не знайшла. Хто-небудь знає, басейн то працює? Які там зараз ціни? Може хтось підкаже їх номер телефону або сайт?

Читати повністю... Читати повністю Інна

13 лютого 2014 року, 20:16

День усіх закоханих

Сімейне свято до Дня ВлюбленнихМеропріятіе проводиться для жителів міста Балашиха громадською організацією "Ми разом" спільно з адміністрацією СК "Балашиха" .Мета заходу - пропаганда моральних цінностей, важливості сім'ї та любві.Программа заходи: - Фотовиставка робіт на тему сім'ї і любові в сім'ї, - каток для влюбленних- Солодощі та глінтвейн в барі Майстер класи по створенню валентінокМесто проведення: г.Балашіха, ул.Разіна, д. 2 (каток за басейном "Нептун") Дата: 14.02.2014 р в 11.00

Читати повністю...

Голосуємо за порятунок басейну!

Голосування підмосковній Балашисі сталася заочна продаж з підробленого аукціону соціально значимого об'єкта - басейну «Нептун», орендованого Спортивним Комплексом «Балашиха» .Зданіе басейну «Нептун» хочуть спустити з аукціону під приватизацію. З продажу цього об'єкта планують поповнити міський бюджет на 100 млн. Руб., Які в адміністрації вже встигли розписати за видатковими статьям.Скоро у СК «Балашиха», який є орендарем басейну ось уже 15 років, закінчується договір оренди. Все: керівництва, співробітники, відвідувачі басейну в невіданні, що буде далі?

Читати повністю...
Хто-небудь знає, басейн то працює?
Які там зараз ціни?
Може хтось підкаже їх номер телефону або сайт?
Все: керівництва, співробітники, відвідувачі басейну в невіданні, що буде далі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online