Путівник по Балашисі, Московська область. Історія міста, пам'ятки та інші цікаві місця на MsMap.ru

  1. Цікаві місця в Балашисі
Пошук по каталогу фірм Додати місце

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Балашиха - найбільше місто Підмосков'я з населенням за даними на 2014 рік 247 075 осіб. Заснування міста датується 1830 роком. Саме в цей час на місці майбутнього міста Балашиха за указом князя Трубецького було побудовано невелике підприємство по виробництву сукна. Через кілька десятиліть маленька фабрика перетворилася в великий виробничий концерн зі штатом робітників і десятками одиниць техніки. Пізніше відбулася переорієнтація всього підприємства на виробництво бавовняних тканин, а сама фабрика перетворилася в ціле фабричне поселення з житловими корпусами, лікарнею, школою і училищем. Через деякий час, тут виникають ще ряд успішних промислових об'єктів різної спрямованості.

У Радянський період тут були побудовані заводи по виробництву авіаційної і військової техніки. У 1939 році поселення Балашиха отримало статус міста, а довколишні селища були включені до його складу.

Серед визначних пам'яток Балашихи на особливу увагу заслуговують колишня садиба князів Голіциних під автентичною назвою Пехра-Яковлевское, стародавня садиба Горенка, а також Балашихинський бавовнопрядильна фабрика - перший місцеве містоутворююче підприємство.

Населення 222 000 чоловік

Цікаві місця в Балашисі

Сортування за рейтингом / імені Сортування за рейтингом /   імені

Пехра-Яковлевское - це колишня садиба князів Голіциних, розташована на території міського округу Балашиха Московської області. Садиба ...

Горенка - садиба, розташована в підмосковній Балашисі, в другій половині вісімнадцятого-початку дев'ятнадцятого століття належала ...

Адреса:

Шосе Ентузіастів, володіння 6 Шосе Ентузіастів, володіння 6

Музей військ ППО, розташований в місті Балашиха в п'ятнадцяти кілометрах від Московської кільцевої автодороги, - це єдиний в Європі музей історії ...

Готельний комплекс «Артіленд» розташований в тихому районі міста Балашиха, в 30 км від центру Москви. До послуг гостей комфортабельні номери з безкоштовним Wi-Fi. У комплексі є спа-центр і сад з приладдям для барбекю.

У комплексі є спа-центр і сад з приладдям для барбекю

Цей готель знаходиться в Московській області, в оточенні зеленої паркової зони. До послуг гостей 2 ресторани, боулінг з баром, а також кілька спа-салонів і фітнес-залів. Відстань до МКАД складає 17 км.

Адреса:

Містечко Родимки вул. бузкова 21 Містечко Родимки вул

Готель знаходиться в місті Балашиха, в 6 км від МКАД. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, конференц-зал та номери з кондиціонером і телевізором з плоским екраном. Світлі номери готелю East Gate з килимовим покриттям на підлозі оформлені в сучасному стилі.

Комплекс «Апартаменти на Ситникова» з безкоштовним Wi-Fi і безкоштовним паркуванням розташований в місті Балашиха в 2 км від Москви.

Комплекс «Апартаменти на Ситникова» з безкоштовним Wi-Fi і безкоштовним паркуванням розташований в місті Балашиха в 2 км від Москви

Апартаменти в мікрорайоні Авіаторів, що в місті Балашиха, розташовані в 600 метрах від річки Пехорки. До послуг гостей безкоштовний WiFi і власна ванна кімната. Поїздка до центру Москви займає 40 хвилин.

Поїздка до центру Москви займає 40 хвилин

Апартаменти «На вулиці Євстаф'єва» розташовані в місті Балашиха, в 1,1 км від льодового палацу «Арена Балашиха». До послуг гостей балкон і безкоштовний Wi-Fi у всіх приміщеннях. Кухня оснащена духовкою; надаються рушники і постільну білизну.

Кухня оснащена духовкою;  надаються рушники і постільну білизну

Готель «Меріан-Хол» розташований в передмісті Москви, всього в 600 від МКАД. До послуг гостей сауна, парова лазня і фітнес-центр, а також більярд, караоке і безкоштовний WiFi.

До послуг гостей сауна, парова лазня і фітнес-центр, а також більярд, караоке і безкоштовний WiFi

Міні-готель «ОтельОК» знаходиться в місті Балашиха, в 2 км від Москви. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi і приватна парковка. Всі номери готелю обладнані телевізором з плоским екраном.

Адреса:

Горьковское шосе, 2ий км від МКАД, СНТ Металург Горьковское шосе, 2ий км від МКАД, СНТ Металург

Ці апартаменти з безкоштовним Wi-Fi, гідромасажною ванною і балконом знаходиться в місті Балашиха, в 3,4 км від багатофункціонального комплексу «Арена Балашиха». У числі зручностей кухня, обідня зона і гостинний куточок.

Готель «Пехорская» розташована в місті Балашиха, в 200 метрах від Щелковського шосе. До послуг гостей фітнес-центр, сауна та критий басейн. Надається безкоштовна приватна парковка. Номери оформлені в класичному стилі і оснащені телевізором.

Номери оформлені в класичному стилі і оснащені телевізором

Готель «Спорт» з сауною і фітнес-центром розташований в місті Балашиха в Підмосков'ї. До послуг гостей бар і приватна парковка на території. Кожен номер в цьому готелі оснащений кондиціонером і телевізором.

Кожен номер в цьому готелі оснащений кондиціонером і телевізором

Міні-готель Silver розташований в місті Балашиха, в 10 км від Москви. Всі номери укомплектовані чайником і телевізором з плоским екраном. Гостям надаються тапочки і безкоштовні туалетно-косметичні приналежності.

Гостям надаються тапочки і безкоштовні туалетно-косметичні приналежності

Ці апартаменти з балконом і безкоштовним Wi-Fi розташовані в Балашисі, в 3,9 км від багатофункціонального спортивного комплексу «Балашиха Арена». Гостям надається безкоштовна приватна парковка.

Гостям надається безкоштовна приватна парковка

Готель «Носовіха» розташований в місті Балашиха, в 5 км від концертно-спортивного комплексу «Арена Балашиха». До послуг гостей ресторан і безкоштовна приватна парковка. Можливе розміщення з домашніми тваринами. Підключений безкоштовний Wi-Fi.

Підключений безкоштовний Wi-Fi

Ці апартаменти з безкоштовним Wi-Fi розташовані в Балашисі, в 5 км від спортивно-концертного комплексу «Арена" Балашиха "». До послуг гостей балкон і безкоштовна приватна парковка на території.

Статті по темі

Об'єкти в Балашисі по групам

Розповісти друзям

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online