Великобританія зацікавилася Угодою про асоціацію Україна-ЄС

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

12 липня 2018, 16:31 Переглядів: 12 липня 2018, 16:31 Переглядів:   Лондон продовжує переговори по Brexit

Лондон продовжує переговори по Brexit. Фото: mignews.com.

Великобританія має намір після Brexit укласти з Євросоюзом Угоду про асоціацію зразок того, яке діє між Україною та ЄС. Про це йдеться в опублікованій у четвер так званої Білої книги - детальний план британського уряду по майбутнім відносинам з Брюсселем, передає ТАСС .

План передбачає створення керуючого органу, до якого увійдуть міністри з обох сторін. Вони будуть збиратися двічі на рік, в тому числі один раз - на рівні глав держав і урядів, щоб обговорювати хід виконання угоди і пропозиції щодо його зміни.

Девіса на посаді змінить Домінік Рааб , Призначення нового міністра закордонних справ очікується найближчим часом.

Міністри подали у відставку у зв'язку з незгодою щодо планів економічних відносин Великобританії і ЄС після офіційного виходу країни з Євросоюзу.

План британського уряду передбачає збереження тісних економічних зв'язків і створення зони вільної торгівлі Британії з європейськими державами після її виходу з ЄС. Це суперечить позиції жорстких прихильників Brexit, які наполягають на введенні мит відповідно до тарифів СОТ.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Британія після Brexit намір укласти український варіант Угоди про асоціацію з ЄС". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online