Інвестицій в українську економіку за нинішньої влади не буде

  1. рейдерство року
  2. Атака на кондитерську фабрику «Житомирські ласощі».

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перспективи інвестицій в нашу економіку туманні і причина не в зниженні купівельної спроможності в три рази. Найбільша загроза для іноземних інвесторів - рейдери. Про це пише Андрій Соломатін в матеріалі Забирайтеся, я ваш новий власник! .

ТОВ АПА «Агросвіт» - до середини 2015 р провідний гравець сільськогосподарського ринку Харківської області. У складі агропромислової асоціації перебувала група компаній, які володіють трьома елеваторні комплексами, двома переробними заводами (круп'яних і комбікормових), автопарком з 35 одиниць техніки, складськими приміщеннями і поруч непрофільних активів.

«У нас працювали 500 чоловік. Оборот зберігання елеваторів досягав 250 тис. Т зернових на рік. Круп'яної завод виходив на 100% -ве завантаження і працював цілодобово. Статутний капітал ТОВ дорівнює 160 млн грн. А відповідно до оцінки міжнародного аудиту, вартість компанії в 2014 р становила понад 30 млн євро », - говорить директор« Агросвіта »Олена Лупинская.

Сьогодні про всі ці показники можна забути. Виходить, що компанія виявилася заручником свого успіху, так як стала цікавою для рейдерів. В результаті діяльності рейдерів рахунку «Агросвіта» заблоковані, доступ до кредитів перекритий, а більше 200 людей залишилися без роботи. Оскільки нинішня влада, як показує практика, не зацікавлені в розвитку українського бізнесу, захистити підприємство виявилося нікому.

Оскільки нинішня влада, як показує практика, не зацікавлені в розвитку українського бізнесу, захистити підприємство виявилося нікому

рейдерство року

В Україні пройшла хвиля рейдерських захоплень найбільших активів. Яка подія, на вашу думку, остаточно знищить інвестиційну репутацію країни?

Атака на кондитерську фабрику «Житомирські ласощі».
Атака на промтоварний ринок «7-й кілометр»
Атака на агрохолдинг «Агросвіт»
поділіться

Теги: агропродукція , Агросвіт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Яка подія, на вашу думку, остаточно знищить інвестиційну репутацію країни?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online