ТОВ НВФ «Алтайський Букет»

  1. ТОВ НВФ «Алтайський Букет»
  2. ТОВ НВФ «Алтайський Букет»

ТОВ НВФ «Алтайський Букет»

ВСЕ, ЩО ПРОДАЄТЬСЯ ТОВ НВФ «Алтайського БУКЕТ» В НАШОМУ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ

Дата заснування: 13.05.1997 4:00:00
Країна: Росія
Регіон: Алтайський край
Адреса: м Барнаул, Леніна, 40
Адреса сайту: http://www.altaybuket.ru/
Науково-виробнича фірма «Алтайський букет» займається розробкою, виробництвом і реалізацією продукції для здоров'я і краси з природної сировини Алтаю.
У своїй діяльності ми прагнемо забезпечити кожну людину, що дотримується принципів здорового харчування, доступними мультикомпонентних продуктами для задоволення його потреби в біологічно активних речовинах. Ми створюємо продукцію, що дозволяє сучасним людям, які проживають в складних екологічних умовах, стежити за своїм здоров'ям, підвищити життєвий тонус, поліпшити якість життя.
Компанія «Алтайський букет» була заснована в 1997 р - непростий період в економічному житті країни, але при цьому довела, що збереження яскравої індивідуальності в бізнесі і злагоджена робота команди - це вірний шлях до успіху і процвітання. Сьогодні «Алтайський букет» - одне з найбільш динамічно розвиваються підприємств в регіоні, чия продукція для здоров'я та краси користується високим попитом у покупців по всій країні.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З перших днів існування фірми керівництво зробило вибір на користь інноваційного розвитку і високої диверсифікації виробництва. Розташування в унікальному природному куточку країни і доступ до найрізноманітніших видів цінної сировини визначили стратегічні пріоритети компанії - виробництво широкого спектру натуральних оздоровчих продуктів.

Найстаршим напрямком діяльності фірми є виробництво бальзамів і фітокомплексів з цілющих алтайських трав. Починалося все з розробки і виведення на ринок декількох оригінальних видів бальзамів, які відразу ж припали до смаку споживачам. Успіх обраного напрямку був очевидний, і фахівці компанії продовжили роботу над пошуком нових рецептур. У 2003 р з'являється перша лінійка безалкогольних бальзамів «Алтайський букет» м'якого спрямованої дії, які і по сьогоднішній день залишаються в числі найбільш відомих і улюблених клієнтами продуктів.

Зараз асортимент фітопродукції «Алтайського букета», представлений на полицях мереж і аптечних магазинів, включає безліч яскравих і різноманітних новинок. Серед них - і серія унікальних бальзамів на вишневому соку, і бальзам «Калина червона» на основі натурального соку калини, який був розроблений спеціально до 80-річчя від Дня народження великого російського письменника, актора і режисера В. Шукшина.

З 2003 р компанія «Алтайський букет» регулярно заявляє про себе на престижних виставках регіонального, федерального і міжнародного рівня, таких як «Алтайська нива», «Людина. Екологія. Здоров'я »,« Золота осінь »,« Grune Woche »(« Зелений тиждень ») в Берліні та ін.


Джерело сировини: Науково-виробнича фірма «Алтайський букет» здійснює переробку різних видів природної сировини: - лікарські рослини; - плодово-ягідні культури; - мед і інша продукція бджільництва; - продукція пантового маралівництва. Значна його частина забезпечується власною сировинною базою компанії, яка включає два великих пасічних господарства та плодорозсадник в Ребріхінском і Змеіногорском районах Алтайського краю.

ТОВ НВФ «Алтайський Букет»


Регіон: Алтайський край
Адреса: м Барнаул, Леніна, 40

Відповідальна особа

Сергєєв Олег Валерійович
[email protected]

керівник

Мухортов Сергій Олексійович

Схема проїзду

Науково-виробнича фірма «Алтайський букет» здійснює переробку різних видів природної сировини: лікарські рослини; плодово-ягідні культури; мед і інша продукція бджільництва; продукція пантового маралівництва. Значна його частина забезпечується власною сировинною базою компанії, яка включає два великих пасічних господарства та плодорозсадник в Ребріхінском і Змеіногорском районах Алтайського краю. Переробка ведеться на трьох виробничих майданчиках, розташованих на території м Барнаула, а також в приміській зоні. Всі цехи компанії укомплектовані сучасним обладнанням як вітчизняного, так і імпортного виробництва (Німеччина, Великобританія, Швеція). Якість продукції контролюється на кожному виробничому етапі і є для нас незмінним пріоритетом. Ми також приділяємо велику увагу зовнішньому вигляду і зручності упаковки і прагнемо використовувати найбільш прогресивні методи обробки. Однією з важливих завдань є створення яскравого, незабутнього образу продукту. Так, наприклад, компанія «Алтайський букет» однією з перших в Алтайському краї почала застосовувати технологію пакування продукції за допомогою термоусадочної етикетки. «Алтайський букет» може по праву вважатися лідером в країні за широтою виробленого асортименту обліпихова продукції. Більш того, методи, які ми використовуємо в переробці ягоди, дозволяють зберегти максимальну кількість корисних речовин в кінцевому продукті. Ми знаходимося в безперервному процесі модернізації і розширення виробництва, оскільки попит на нашу продукцію на ринку зростає прискореними темпами. У 2010 р «Алтайський букет» виступив ініціатором будівництва заводу з виробництва функціональних продуктів харчування і лікувальної косметики потужністю 8-10 тисяч тонн готової продукції на рік. Це означає 15-кратне збільшення обсягів заготівлі і переробки сировини. Бізнес-план компанії був схвалений засіданням експертної ради Мінрегіону Росії і включений в проект «Комплексний розвиток Алтайського Приобья». Комплекс буде включати три цехи для швидкої заморозки, сортування, пакування та тимчасового зберігання плодово-ягідної сировини і продуктів бджільництва, а також завод з переробки, що включає холодильне господарство і офісно-складські приміщення. Будівництво планується почати в 2011-му році, а завершити в 2015-му. Частковий введення заводу в експлуатацію намічене на 2012 р

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online