Алкогольний бізнес: інтернет-магазин алкоголю. Як відкрити алкогольний інтернет-магазин

  1. Отримуємо необхідні документи
  2. Асортимент продукції
  3. Кілька порад починаючим підприємцям
  4. вибираємо приміщення
  5. доставка алкоголю
  6. Розрахунок витрат
  7. Інтернет-магазин алкоголю: рентабельність
  8. важливі моменти
  9. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Отже, ще один цікавий напрям для відкриття власного бізнесу - це продаж спиртного. Якщо бути точніше, то мова піде про те, як організувати інтернет-магазин алкоголю. Варто відразу зауважити, що зробити це не так складно, як може здатися, і зараз ми розберемося з усіма нюансами.

Варто відразу зауважити, що зробити це не так складно, як може здатися, і зараз ми розберемося з усіма нюансами

Отримуємо необхідні документи

Перш ніж щось створювати і розкручувати, необхідно отримати ліцензію. Спочатку потрібно пройти реєстрацію. Тут є кілька варіантів: ТОВ, ЗАТ або ВАТ. Ліцензія видається на термін від року до п'яти років. Однак спочатку ми повинні сплатити мито, яка в даний час для малого бізнесу становить близько 200 000 рублів.

Перед сплатою рекомендується зібрати необхідний пакет документів і все ще раз перевірити, це обумовлено тим, що при найменшому непогодження сума поверненню не підлягає. Оптимальним варіантом буде залучення професіоналів.

Важливо дотримуватися вимоги до місця розташування магазину, а так як у нас це все здійснюється через інтернет, то ми пропускаємо цей момент. Тим не менш, не варто відкриватися біля дитячих садків, шкіл, лікарень і т. П. Тим більше якщо ви створюєте алкогольний бізнес через інтернет на вже існуючій фізичної точки. За документами, в принципі, все, можна переходити до наступного пункту.

Асортимент продукції

В даний час все більшу увагу звертають нема на вартість продукту, а на його виробника. Так, якщо ви ставите питанням, чи можна продавати алкоголь через інтернет, то повинні розуміти, що збувати напої невідомої марки навіть за низькою ціною буде складніше, ніж вже зарекомендували себе бренди. Безумовно, потрібно потурбуватися про те, щоб у наших клієнтів було з чого вибирати. Так як у нас інтернет-магазин алкоголю, то вибір повинен бути досить великим.

З вищесказаного можна зробити висновок, що якість відіграє велику роль. Якщо ваші товари будуть дійсно гарні, то навіть підвищення вартості на 5-7% Не спугнёт постійних клієнтів. У нас на складі завжди повинні бути хороша горілка, якісний коньяк і відмінне шампанське. Що стосується останніх двох, то попит на такий алкоголь збільшується напередодні свят. Не забуваємо і про вино з пивом, що сьогодні вкрай актуально.

Кілька порад починаючим підприємцям

Важливо добре почати. А так як конкуренція в цій сфері велика, і ринок вже практично повністю насичений подібними пропозиціями, то потрібно зробити щось таке, що привертало б людей. Наприклад, можна запропонувати накопичувальну систему знижок, бонуси постійним клієнтам, подарунки при здійсненні великих покупок і багато іншого. Якщо це оптовий продаж алкогольної продукції, то вона повинна бути зі знижкою, бажано з добротної. Безумовно, така схема працює.

До вас приходить людина і купує ящик коньяку, а ви йому в подарунок даєте на вибір пляшку шампанського, горілки або лікеру. Звичайно, кому ж не сподобається таке, особливо якщо ящик купленого спиртного був проданий за стандартною ціною. Якщо у нас відсутня фізична точка, то нам не потрібно витрачатися на обладнання магазину, проте, має сенс в майбутньому такої побудувати і заробляти ще більше.

вибираємо приміщення

Нам буде потрібно знайти місце, де ми будемо зберігати спиртне. Добре підійде невелике темне приміщення. Бажано заздалегідь подбати про те, щоб там не було вологи, і встановити кілька великих холодильників.

Звичайно, продаж алкоголю через інтернет-магазин має один великий плюс - нам не потрібно отримувати ліцензію на роздрібну торгівлю, на чому можна непогано заощадити. Обумовлено це тим, що наш товар покупець не буде пити на місці покупки, адже він не в барі чи ресторані.

Обумовлено це тим, що наш товар покупець не буде пити на місці покупки, адже він не в барі чи ресторані

Що ще потрібно сказати про складі, так це те, що треба організувати його безпеку. Для цього краще встановити сигналізацію або щось в цьому роді. Якщо ми працюємо цілодобово, що в принципі незаконно, то потрібно найняти кур'єра. Перший час можна самостійно розвозити напої. Для початку орендуємо приміщення, в подальшому будуємо власний склад або викуповуємо наявний.

доставка алкоголю

Отже, ми майже запустили наш бізнес. А так як ми маємо інтернет-магазин алкоголю, то потрібно продавати товар з доставкою. Для цього нам потрібен кур'єр. Як було відзначено вище, перший час ви самі можете цим займатися.

Якщо є власний транспорт, то це взагалі чудово. Проте, іноді набагато зручніше найняти кілька кур'єрів, які будуть стояти в різних місцях, що значно прискорить процес доставки, отже, клієнт буде задоволений не тільки якістю, але і безпосередньо сервісом.

Ви повинні розуміти, що доставка 24.00-07.00 незаконна, але цим займаються багато. Справа в тому, що довести неправомірність таких дій практично нереально, тим більше що можна пропонувати таку послугу тільки перевіреним клієнтам. Тим більше якщо замовлення зроблено до 23.00, то він цілком легальний, і вам нема чого боятися. Так чи інакше, все це досить швидко вирішується на місці.

Розрахунок витрат

Давайте поговоримо про те, скільки нам знадобиться коштів для початку даного бізнесу. Перше, а воно ж найнеобхідніше - це ліцензія. Ми вже знаємо, що вона обійдеться нам приблизно в 200 000 рублів. Якщо наймати професіоналів для отримання пакету документів, то це плюс ще 10-15 тис. Руб. Складське приміщення - приблизно 50 тис. Рублів за місяць оренди, але багато що тут залежить від району і площі, а також обладнання. Кілька холодильників обійдуться близько 100 тис.

Не варто забувати про те, що нам потрібно створити власний сайт, а також розкрутити його. Для цього нам буде потрібно група сеошників і програмістів. Послуги таких людей обійдуться приблизно в 20-25 тис. Рублів, але знову ж таки, багато що залежить від того, наскільки великим буде магазин і скільки сателітів буде в підпорядкуванні. Ще нам потрібна стартова закупівля алкоголю, для початку можна придбати на 100-150 тис. Рублів. Якщо все скласти, то маємо цифру 450 тисяч.

Інтернет-магазин алкоголю: рентабельність

Можна з великою впевненістю сказати, що даний бізнес досить швидко окупається. Якщо вкласти в нього 450 000 рублів, то можна повернути гроші вже через 5-10 місяців. Але багато що залежить від того, наскільки успішним був старт. Також ви повинні розуміти, що велику роль відіграє кількість і якість продукції.

Так як продаж спиртних напоїв через мережу сьогодні досить розвинена, то ви повинні бути готові до конкуренції. Якщо будете поважати клієнта, то дохід буде хорошим. Тим більше, що ви можете зайнятися оптовими продажами, що досить швидко приносить хороші гроші.

Тим більше, що ви можете зайнятися оптовими продажами, що досить швидко приносить хороші гроші

Потрібно зауважити, що в нашому випадку не має значення, де ми відкриваємося, так як ми працюємо через інтернет. Єдиний важливий момент в тому, що потрібно виконувати доставку досить швидко. Для цього можна укласти контракт з кур'єрами міста або цілою компанією. Безумовно, вигідно це обом сторонам. У вас менше турбот і задоволені клієнти, а у організації, що працює з вами, хороший дохід.

важливі моменти

Ви повинні розуміти, що після того, як ви наберете обороти, і про ваш інтернет-магазині дізнаються, то будуть контролювати законність ваших дій. Отже, бажано мати зв'язку або робити все згідно з законом, але так як більшість людей бажають купити алкоголь саме в нічний час, то це може урізати ваш загальний заробіток на 15-30%, що не є добре, зате легально.

Пам'ятайте про те, що наш інтернет-магазин алкоголю працює тільки для повнолітніх. Так як на цьому попався не один підприємець, то цим пунктом потрібно приділити особливу увагу. Отдельнио кілька слів треба сказати про наших постачальників, тут варто звернути увагу на наявність ліцензії на постачання, а також сертифікати якості. Укладайте такий контракт, який буде вигідний вам. Що стосується ціни, то тут все залежить від того, як ви вмієте домовлятися. Тепер ви знаєте, як відкрити алкогольний інтернет-магазин.

висновок

У підсумку хотілося б сказати, що ви повинні постійно контролювати якість своєї продукції, стежити за розвитком сайту, періодично додавати все нові види спиртного. Ви зобов'язані робити все, щоб поступово розширювати свої межі і дивувати клієнтів акціями, хорошими знижками, швидкою доставкою і т. П.

У будь-якому випадку, при належному підході інтернет-магазин алкоголю буде приносити хороший прибуток, головне - це врахувати все до найменшої деталі. Що стосується початкового капіталу, то можна взяти гроші в кредит або в борг у знайомих під вигідний відсоток.

Це більш підходящий варіант, так як курс в даний час постійно змінюється, а для нас це дуже важливо. Звичайно, в ідеалі у вас повинні бути вільні кошти, які можна вкласти в вигідна справа, тим більше, що вже через кілька місяців ви вийдете на плюс і будете добре заробляти.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online