Черги при перетині кордону Калінінграда і Білорусі з Польщею

  1. Загальна інформація
  2. Як в'їхати в польську державу
  3. Найзручніший спосіб
  4. Як заощадити час
  5. Як використовувати сучасні технології
  6. Складнощі на українському кордоні
  7. Пам'ятка для російських туристів
  8. наостанок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua


Російські туристи, охочі відвідати Європу, не можуть минути Польщу . Ця країна сама по собі досить цікава, але і подивитися там є, на що. Росіяни, які відвідували Польщу, не скаржаться ні на погане обслуговування в готелях і готелях, ні на ціни. Єдина претензія - значні черги на кордоні з цією державою.
Російські туристи, охочі відвідати Європу, не можуть минути   Польщу
Сьогодні дізнатися про те, що відбувається на трасі і спланувати маршрут вітчизняним водіям допомагають веб-камери, встановлені на КПП.

Загальна інформація

Перетин державного кордону за допомогою легковий автотехніки відбувається в пунктах пропуску. З огляду на те, що на українсько-польському та українсько-польському кордоні сьогодні є величезні черги, водіям потрібно запастися не тільки потрібними документами , Але і колосальним терпінням.

Як в'їхати в польську державу

Найзручніше в'їжджати на територію польської держави з боку Білорусі. Пункт пропуску називається Бобровник.
Найзручніше в'їжджати на територію польської держави з боку Білорусі
Після подорожі по мосту через річку Свіслоч водієві варто бути гранично уважним і триматися трохи правіше. Особливу увагу потрібно звернути на інформаційні щити. Саме там вказана інформація щодо знаходження Зеленого і Червоного коридорів.

Вибрати напрямок потрібно відразу, оскільки в іншому випадку поміняти напрям неможливо. Червоний коридор знаходиться з правого боку, а Зелений - з лівої.

Після проходження прикордонного контролю потрібно пройти ще і паспортний контроль. Потім мандрівникові «дають добро» на в'їзд.

Найзручніший спосіб

Досвідчені мандрівники-росіяни вважають за краще перетинати польський кордон через білоруський КПП в Домачево. Це один з найбільш комфортних пропускних пунктів на сьогоднішній день. Відстань від Москви до Домачево - 1130 км. За часом дорога займе близько 12 годин.
Прибувши в Брест, який завжди страждає від перевантаження, необхідно бути пильним і уважним.

Прибувши в Брест, який завжди страждає від перевантаження, необхідно бути пильним і уважним

Прибуття в прикордонне місто Брест

Справа в тому, що тут водії можуть зіткнутися з місцевими «Іван Сусанін», які готові вказати вірний шлях за 200 євро. Перетин українсько-польського кордону в пункті Домачево займе від 25 до 120 хвилин.

Як заощадити час

Для того щоб істотно заощадити час, перед поїздкою потрібно зайти на офіційну сторінку польської прикордонної служби. Там можна дізнатися все необхідне про час очікування на кордоні з цією державою.

Якщо людина планує відвідати Польщу з туристичною метою, то особливу увагу йому буде потрібно звернути на кількість оформлених легкових авто. Також потрібно переглянути наступні пункти:

  1. Час очікування.
  2. Середній час знаходження на КПП.
  3. Мінімальний час знаходження на КПП.
  4. Час, який витрачається на проходження по Зеленого коридору.

Спостерігати за ситуацією можна і в режимі онлайн. Для цього потрібно переглядати камери, встановлені на кордоні.

Для цього потрібно переглядати камери, встановлені на кордоні

Зображення з камери встановленої на польському кордоні

Важливо враховувати, що актуальна інформація надходить не тільки від митників, але і від того, хто перебуває за кермом. Тому водій принесе істотну користь, якщо зможе відправити на сайт свою інформацію.

Як використовувати сучасні технології

Багато веб-камери знаходяться на кордоні польської держави і Калінінградської області. Завдяки цьому нововведенню кожна людина може оцінити стан черги на сюжеті його ділянці траси.
Простежити за ситуацією можна за допомогою камер, що знаходяться на наступних ділянках траси:

  1. Мамоново-Гроново.
  2. Мамоново-Гжехоткі.
  3. Багратионовск-Безледи.
  4. Гусєв-Голдап.

Багато хто віддає перевагу користуватися послугами ПТО «Брузги-2». Він знаходиться на КПП «Брузги-Кузня Білостоцька» в Гродненській області.
Багато хто віддає перевагу користуватися послугами ПТО «Брузги-2»
За допомогою веб-камери на ділянці кордону Брузги-Кузня Білостоцька кожен водій зможе оцінити стан черги. Це дозволить йому вибрати найбільш підходящий час для перетину польського кордону.

Складнощі на українському кордоні

Досвідчені мандрівники відзначають, що їхати в Польщу через Україну не дуже зручно. Деякі труднощі виникали ще в «домайданние» часи. Сьогодні, незважаючи на обіцянки влади з однієї й іншої сторони, це питання майже не контролюється.

16.11.2015 співробітники польського Госпогранконтроля відзначили сильне скупчення автомобілів на українсько-польському кордоні. У 08-00 було зареєстровано більше сотні автомобілів.

Пам'ятка для російських туристів

Черги на польському кордоні можуть бути самими різними. Іноді на КПП коштує тільки пара легкових авто, але частіше спостерігається інша ситуація, коли черга розтягується на кілька кілометрів.

Водій зможе істотно заощадити час і зберегти нервові клітини, якщо буде орієнтуватися на наступні моменти:

  • веб-камери (при цьому важливо враховувати, що показують вони не всі, що відбувається в чергах);
  • погодні умови;
  • день тижня (черги зростають у вечірній час п'ятниці та суботи).

Враховувати потрібно і святкові дні. Значення мають не тільки ті свята, які відзначають всі, але і строго польські.
Плануючи поїздки, потрібно враховувати, що брати до уваги потрібно тільки польське час. Це важливо, оскільки в іншому випадку водій може прочекати на кордоні додаткові години.
Є ще один важливий момент.

Є ще один важливий момент

Зразок візи для відвідин Польщі

Багато українців, білоруси і жителі Калінінградської області їздять в Польську республіку за покупками . Тому навіть рано вранці в п'ятницю на КПП утворюється велика черга.

Це пояснюється тим, що люди роблять покупки і повертаються додому в один і той же день.

наостанок

Погодні умови мають особливе значення. Пробки можуть вирости лише на тлі постійних снігопадів. Тому різдвяні канікули в Європі потрібно планувати з урахуванням примх погоди.

Тому різдвяні канікули в Європі потрібно планувати з урахуванням примх погоди

Перетин польського кордону взимку

Важливо враховувати й те, що в черзі на різних КПП може утворитися різну кількість авто-техніки. Тому, розраховуючи поїздку, потрібно брати середню кількість що знаходяться там авто. Таким чином, водій, який планує відвідати польська держава або проїхати через нього транзитом, не відчепиться від графіка.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online