Залізний Порт з Гомеля від Arena Travel на 11 днів всього за 115 $!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кращі Бази Відпочинку Кращі Бази Відпочинку   Розташований пансіонат в приватному секторі, на одній з центральних вулиць смт

Розташований пансіонат в приватному секторі, на одній з центральних вулиць смт. Залізний Порт, вул. Морська, 28 А, в 5 хвилинах ходьби від моря ....

Морська, 28 А, в 5 хвилинах ходьби від моря

Розташування: на центральній вулиці селища, в 300 м (5-7 хвилинах) ходьби від моря ....

Розташування: на центральній вулиці селища, в 300 м (5-7 хвилинах) ходьби від моря

Нова і сучасний готель в районі автостанції, в 200 м від піщаного пляжу ....

Опис: Залізний порт з Гомеля - це знаменитий курорт на березі Чорного моря, де молодіжний відпочинок завжди в самому розпалі. Велика розмаїтість розваг і високий рівень обслуговування роблять Залізний Порт райським куточком для пригод. Тут ви зможете знайти все від шикарних бунгало до морських атракціонів.
Залізний порт з Гомеля - це суцільне свято, море і вечірки, де Вам ніколи не доведеться нудьгувати. Даний курорт підходить виключно для молодіжного відпочинку, тому для відпочинку з дітьми краще вибрати сусіднє селище «Скадовськ», де море не глибоке і швидше прогрівається.
Залізний порт з Гомеля - славиться своїм широким асортиментом місць для проживання, від шикарних баз відпочинку на першій лінії до міні-пансіонатів з басейном і барбекю. В цьому році побудували ще більше нових закладів та пляжів з шезлонгами, тепер інфраструктура Залізного порту розвивається з подвійною силою. Тому це відмінний вибір для яскравого і незабутнього відпочинку на узбережжі Чорного моря разом з Arena Travel!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online