Травневі свята: як зміниться рух в місті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рух транспорту обмежать у столиці під час травневих свят. 1 травня з 6:30 і до закінчення заходу автомобілісти не зможуть проїхати по вулицях Ільїнці і Варварка, Москворецкая і Кремлівської набережних, а також площі Василівський Спуск. Це пов'язано з проведенням першотравневої демонстрації.

З 09:00 для машин будуть недоступні ділянки Тверській вулиці (від Пушкінської площі до вулиці Охотний Ряд), Мохової (від Воздвіженки до Тверської вулиці), вулиці Охотний Ряд (від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки).

З 13:00 до закінчення ходи і мітингу не можна буде проїхати по ділянці вулиці Трехгорний Вал і вулиці Заморёнова.

З 13:00 до закінчення ходи і мітингу не можна буде проїхати по ділянці вулиці Трехгорний Вал і вулиці Заморёнова

3 травня в зв'язку з нічними репетиціями параду з 17:00 обмежать рух автомобілів на вулиці Нижні Мнёвнікі, Звенигородському шосе, ділянці Садового кільця, Тверській вулиці. Рух буде відкриватися в міру проходження колони військової техніки.

Також в цей день з 22:40 обмежать рух на ділянці Тверській вулиці від Тріумфальної площі до Мохової, на ділянці Мохової вулиці від Великій Нікітській до Тверської вулиці, а також на ділянці вулиці Охотний Ряд від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки. Перекриття знімуть у міру проходження колони.

4 травня нічний обмеження дорожнього руху буде пов'язано з поверненням техніки на полігон, який знаходиться в Нижніх Мнёвніках. З 01:00 за міру проходження колони поетапно перекриють ділянки Звенигородського шосе від вулиці Нижні Мнёвнікі до Червоної Пресні, Барикадній і Садово-актори вулиць, Тріумфальну площу і Тверську вулицю.

Обмеження заплановані і на 5 травня. Це пов'язано з проведенням мотопарад . Він стартує на проспекті Академіка Сахарова, потім учасники проїдуть по Садовому кільцю і фінішують на оглядовому майданчику на Воробйових горах. Рух транспорту буде обмежений з 06:00 по маршруту слідування колони.

6 травня через репетиції параду з 06:00 перекриють дорожній рух в районі залізничної станції Пресня і 3-й Магістральної вулиці, на Звенигородському шосе (при проходженні в сторону вулиці Мнёвнікі), на вулиці Мнёвнікі (при проходженні в сторону вулиці Народного Ополчення) , а також на вулицях Народного Ополчення і Нижні Мнёвнікі.

З 07:00 водії не зможуть проїхати по Тверській (на ділянці від Тріумфальної площі до Мохової вулиці) і Мохової (на ділянці від Великій Нікітській до Тверської вулиці) вулицями, вулиці Охотний Ряд (на ділянці від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки). Перекриття будуть зніматися в міру проходження колони техніки.

З 10:40 заплановані наступні обмеження руху:

- на ділянці Тверській вулиці від Тріумфальної площі до Мохової вулиці;

- на ділянці Мохової вулиці від Великій Нікітській до Тверської вулиці;

- на ділянці вулиці Охотний Ряд від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки.

Перекриття будуть зніматися в міру проходження колони.

C 17:00 буде обмежено рух в районі залізничної станції Пресня і 3-й Магістральної вулиці, а також по Звенигородському шосе при проходженні в сторону вулиці Мнёвнікі, по вулиці Мнёвнікі при проходженні в сторону вулиці Народного Ополчення і вулицями Народного Ополчення і Нижні Мнёвнікі.

9 травня в зв'язку зі святкуванням Дня Перемоги з 05:00 обмежать рух автомобілів на вулиці Нижні Мнёвнікі, Звенигородському шосе, ділянці Садового кільця, Тверській вулиці. Рух буде відкриватися в міру проходження колони техніки.

З 06:00 і до закінчення заходів для автомобілістів буде недоступний ділянку Тверській вулиці від Тріумфальної площі до Мохової, ділянку Мохової вулиці від Великій Нікітській до Тверської вулиці, ділянка вулиці Охотний Ряд від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки.

Для підготовки до військового параду з 6:30 ранку буде обмежено автомобільний рух в проїзді Дівочого Поля.

Крім того, в День Перемоги від станції метро «Динамо» до станції «Охотний Ряд», а також по Великому Москворецкая мосту, Москворецкая і Кремлівської набережних пройде хода «Безсмертного полку». Дорожній рух на цих ділянках з 12:00 до 19:00 буде повністю перекрито.

Детальніше про всі перекриттях і обмеженнях

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online