Недорогі гостинки біля метро в Харкові

  1. 7 причин купити гостинку біля метро в ЖК «Бестужівські сади»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найвигіднішу пропозицію від РК «Бестужівські сади» - гостинки біля метро за суперціною: всього за 233 000 грн! Телефонуйте до відділу продажу - наші менеджери нададуть всю актуальну інформацію! Немає можливості зателефонувати зараз? Ви можете залишити заявку на зворотний дзвінок, і наші агенти зв'яжуться у зручний для Вас час! Записуйтеся на перегляд показових квартир і дивіться всі переваги покупки в ЖК «Бестужівські сади» своїми очима!

ЖК «Бестужівські сади» - прогресивний житловий комплекс, який знаходиться в старому центрі Харкова, на вул. Бестужева, 11. Найближчі станції метро:

  • Захисників України;
  • Київська;
  • Академіка Барабашова.

Всі вони знаходяться в крокової доступності від житлового комплексу: йти близько 10 хвилин.

Житловий комплекс розташовується в дуже зручному місці: крім наявності метро, ​​поруч зупинки маршруток і трамваїв. До центру 10 хвилин їзди!

ЖК розташовується всього в 1 хвилині ходьби від найбільшого в Харкові торгово-розважального центру «Французький бульвар». Всього в крокової доступності від Вас - величезний продуктовий супермаркет, магазини електроніки і побутової техніки, всілякі кафе і ресторанчики, кінотеатр з технологією 3D IMAX, магазини одягу та взуття! І це зовсім не весь перелік розважальних заходів на території комплексу - занудьгувати вже точно не доведеться!

7 причин купити гостинку біля метро в ЖК «Бестужівські сади»

ЖК «Бестужівські сади» - це унікальний новобуд європейського зразка, який прекрасно укладає в собі поняття «ідеальне житло». Ізольовані однокімнатні квартири вільного планування біля метро не дорожче кімнати в комуналці!

Крім цінового аспекту, існують і інші переваги даного житлового комплексу:

  1. Будинок зведений за європейською технологією: фасади додатково утеплені, що дозволяє зберегти тепло навіть в найхолодніші дні.
  2. Завдяки автономної котельні з сучасним європейським обладнанням, Ви зможете регулювати мікроклімат квартири самостійно і при цьому не хвилюватися на рахунок оплати комунальних послуг - мінімальні тарифи в місті Вам гарантовані!
  3. При будівництві будинку застосовувалися екологічно чисті матеріали, тому Ви можете не переживати за своє здоров'я або здоров'я своїх дітей!
  4. У під'їзді і коридорах зроблений якісний євроремонт!
  5. У якому б стані Ви не купили гостинку: «заходь-живи» або під обробку - в квартиру будуть підведені комунікації, встановлено металеві двері, склопакет і радіатор.
  6. Прибудинкова територія обгороджена і озеленена, є дитячий майданчик, парковка для автомобіля і велосипеда і лавочки.
  7. Будинок і прилегла територія знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням.

Комплексний європейський підхід до якості житлових умов - це головний орієнтир забудовника, який вже 7 років на ринку і на рахунку 10 побудованих будинків! Про хорошої репутації забудовника каже виконання всіх узятих зобов'язань: всі об'єкти були здані точно в обумовлені терміни! Сотні щасливих мешканців вже купили собі гостинку біля метро в ЖК «Бестужівські сади» - не пропустіть і Ви свій шанс, купити власне житло за все за 233 000 грн. від топових забудовника Харкова!

Популярні запити:

# Купити квартиру студію в Харкові , # Гостинки зі своїм санвузлом та кухнею , # Дворівневі гостинки , # малогабаритки , # Нові гостинки в Харкові , # Смарт-квартири .

Гостинки біля метро по супер-цінами від РК «Бестужівські сади» Reviewed by Адміністратор on2017-05-10. Найвигіднішу пропозицію від РК «Бестужівські сади» - гостинки біля метро за суперціною: всього за 233 000 грн! Телефонуйте до відділу продажу - наші менеджери нададуть всю актуальну інформацію! Немає можливості зателефонувати зараз? Ви можете залишити заявку на зворотний дзвінок, і наші агенти зв'яжуться у зручний для Вас час! Купити гостика біля метро за найкращою ціною від забудовника! • 100% новобуд в старому центрі Харкова • ЖК «Бестужівські сади» • Без посередників Rating: 5

Немає можливості зателефонувати зараз?
Немає можливості зателефонувати зараз?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online